Margot Robbie-t falatnyi bikiniben örökítették meg Spanyolországban: kirobbanó formában van a színésznő
Margot Robbie-ról több bikinis felvétel készült.

margot-robbie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Margot Robbie idén kezdte el forgatni a Barbie című filmet Ryan Goslinggal, azonban a színésznő jelenleg a nyaralását tölti Európában.

Férjével, Tom Ackerley-vel a spanyolországi Formentera szigetére utaztak, hogy ott pihenjék ki fáradalmaikat.

Margot Robbie bikiniben

A 32 éves színésznő férjével és barátaival egy jachttal hajókáztak a Földközi-tengeren, azonban a víz egyik pontján megálltak, hogy ott fürdőzzenek. Az alábbi Instagram-posztban megnézheted, milyen képek készültek a bikinis sztárról.

Kirobbanó formában van, ami nem is csoda, hiszen Barbie bőrében kell a kamerák előtt teljesítenie. Mindig is komolyan vette, ha fel kellett készülnie egy-egy szerepre, derült ki a Marie Claire anyagából. Amikor az Én, Tonya szerepére készült, hetente ötször négy órát edzett, hogy a jégkorcsolyázót hitelesen játszhassa. Főleg súlyzós gyakorlatokat, illetve minden áldott nap száz felülést végzett. Amikor Harley Quinnt alakította, főleg a comb- és fenékformáló gyakorlatokat részesítette előnyben. Ilyen esetekben az étkezésére is odafigyel, és fehérjében gazdag ételeket eszik. Azonban ha éppen nem készül semmilyen szerepre, akkor ő is él a bűnös élvezeteknek.

- Nem vagyok jó a mértéktartásban. Nyomorultul érzem magam, ha nem ehetek. Nem tudok minden áldott nap csak salátán élni, és minden második nap csak egy fél pohár bort meginni. Képtelen vagyok erre. Nem az erősségem a diétázás. Imádom a sört, a sültkrumplit, a hamburgert, de ha bikiniben kell megjelennem, akkor három napon keresztül csak répán élek. Az egyik végletből megyek a másikba. A csokoládé, a gofri és a sültkrumpli szentháromsága a diétám alapja - viccelődött az Emirates Women lapnak adott interjújában.

Őt tartották a világ legszebb kislányának

Képes összeállításunkban megnézheted a modellként dolgozó Thylane Blondeau bikinis képeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük