Margot Robbie-t falatnyi bikiniben örökítették meg Spanyolországban: kirobbanó formában van a színésznő

Margot Robbie-ról több bikinis felvétel készült.

margot-robbie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Margot Robbie idén kezdte el forgatni a Barbie című filmet Ryan Goslinggal, azonban a színésznő jelenleg a nyaralását tölti Európában.

Férjével, Tom Ackerley-vel a spanyolországi Formentera szigetére utaztak, hogy ott pihenjék ki fáradalmaikat.

Margot Robbie bikiniben

A 32 éves színésznő férjével és barátaival egy jachttal hajókáztak a Földközi-tengeren, azonban a víz egyik pontján megálltak, hogy ott fürdőzzenek. Az alábbi Instagram-posztban megnézheted, milyen képek készültek a bikinis sztárról.

Kirobbanó formában van, ami nem is csoda, hiszen Barbie bőrében kell a kamerák előtt teljesítenie. Mindig is komolyan vette, ha fel kellett készülnie egy-egy szerepre, derült ki a Marie Claire anyagából. Amikor az Én, Tonya szerepére készült, hetente ötször négy órát edzett, hogy a jégkorcsolyázót hitelesen játszhassa. Főleg súlyzós gyakorlatokat, illetve minden áldott nap száz felülést végzett. Amikor Harley Quinnt alakította, főleg a comb- és fenékformáló gyakorlatokat részesítette előnyben. Ilyen esetekben az étkezésére is odafigyel, és fehérjében gazdag ételeket eszik. Azonban ha éppen nem készül semmilyen szerepre, akkor ő is él a bűnös élvezeteknek.

- Nem vagyok jó a mértéktartásban. Nyomorultul érzem magam, ha nem ehetek. Nem tudok minden áldott nap csak salátán élni, és minden második nap csak egy fél pohár bort meginni. Képtelen vagyok erre. Nem az erősségem a diétázás. Imádom a sört, a sültkrumplit, a hamburgert, de ha bikiniben kell megjelennem, akkor három napon keresztül csak répán élek. Az egyik végletből megyek a másikba. A csokoládé, a gofri és a sültkrumpli szentháromsága a diétám alapja - viccelődött az Emirates Women lapnak adott interjújában.

Őt tartották a világ legszebb kislányának

Képes összeállításunkban megnézheted a modellként dolgozó Thylane Blondeau bikinis képeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük