Scarlett Johanssont tűzpiros bikiniben fotózták le a luxusjachton: a kétgyerekes színésznőnek ilyen az alakja
Scarlett Johanssont Hamptonsban örökítették meg bikiniben.

GettyImages-109478107
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson és férje, Colin Jost a múlt hét végén Hamptonsban lazultak, csatlakoztak hozzájuk a barátaik is.

Egy luxusjachton múlatták az időt, amit az egyik lesifotós ki is szúrt. Kapva kapott az alkalmon, így több felvételt készített a bikiniben lévő színésznőről.

Scarlett Johansson bikiniben

A novemberben 38. születésnapját ünneplő sztár egy tűzpiros bikiniben élvezte a napsütést, az alábbi Instagram-posztban megnézheted a Johanssonról készült lesifotókat.

A kétgyermekes sztár szerintünk remek formában van, előző házasságából született egy kislánya, aki a Rose nevet kapta. A gyermek augusztus 30-án lesz nyolcéves. Jelenlegi férjével, Colinnal egy fiúgyermeket vállaltak, Cosmo ebben a hónapban lett egyéves.

Második terhességét végig titkolta, egy bennfentes rántotta le a leplet arról még tavaly júliusban, hogy hamarosan megszül. Nem véletlen, hogy a tavaly nyáron megjelent Fekete Özvegy premierjén sem vett részt, csak online népszerűsítette a filmet.

Hamarosan visszatér a képernyőre, 2022-ben jelenik meg az Asteroid City című filmje, amelyben olyan hírességek oldalán tűnik fel, mint Adrian Brody, Tom Hanks, Margot Robbie vagy Maya Hawke.

Színésznők strandolás közben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük