Scarlett Johanssont tűzpiros bikiniben fotózták le a luxusjachton: a kétgyerekes színésznőnek ilyen az alakja

Scarlett Johanssont Hamptonsban örökítették meg bikiniben.

GettyImages-109478107
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson és férje, Colin Jost a múlt hét végén Hamptonsban lazultak, csatlakoztak hozzájuk a barátaik is.

Egy luxusjachton múlatták az időt, amit az egyik lesifotós ki is szúrt. Kapva kapott az alkalmon, így több felvételt készített a bikiniben lévő színésznőről.

Scarlett Johansson bikiniben

A novemberben 38. születésnapját ünneplő sztár egy tűzpiros bikiniben élvezte a napsütést, az alábbi Instagram-posztban megnézheted a Johanssonról készült lesifotókat.

A kétgyermekes sztár szerintünk remek formában van, előző házasságából született egy kislánya, aki a Rose nevet kapta. A gyermek augusztus 30-án lesz nyolcéves. Jelenlegi férjével, Colinnal egy fiúgyermeket vállaltak, Cosmo ebben a hónapban lett egyéves.

Második terhességét végig titkolta, egy bennfentes rántotta le a leplet arról még tavaly júliusban, hogy hamarosan megszül. Nem véletlen, hogy a tavaly nyáron megjelent Fekete Özvegy premierjén sem vett részt, csak online népszerűsítette a filmet.

Hamarosan visszatér a képernyőre, 2022-ben jelenik meg az Asteroid City című filmje, amelyben olyan hírességek oldalán tűnik fel, mint Adrian Brody, Tom Hanks, Margot Robbie vagy Maya Hawke.

Színésznők strandolás közben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Az 54 éves Julia Roberts fürdőruhás fotói: ilyen az alakja a háromgyerekes színésznőnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük