Margit hercegnő tönkretette a lánya randiját - Irtó kínos helyzetbe hozta Sarah-t
Margit hercegnő minden fegyverét bevetette, hogy elszúrja az estét.

margit-hercegno-unokaja-szexi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs könnyű dolga annak, aki a brit királyi család egyik tagjával szeretne randevúzni. Erről William Miller, a híres színházi rendező, Jonathan Miller fia mesélt, aki nemrég megjelent memoárjában megemlékezett a Lady Sarah-val történt kínos randevújáról.

William és Sarah egy iskolai táncesten találkoztak először, ám a lány nem sokkal később meghívta őt és egy barátját, hogy töltsék náluk a húsvéti szünetet, és nézzék meg a Macskák című előadást. Miller apja és Margit hercegnő jól ismerték egymást, ezért Jonathan Miller a fia eszébe véste, hogyan kell viselkednie egy főnemes társaságában.

William a megérkezésük után azonban annyira zavarba jött Margittól, hogy csak valami morgásfélével üdvözölte. A helyzet mentésére elvett a pincér tálcájáról egy marhahúsos melba pirítóst, ami félbetört, és lepottyanva csúnya csíkot húzott Miller ingére.

- Ahogy beleharaptam, tudtam, hogy hibáztam, mert a marhahús a fogaimra tapadt, a pirítós kettétört, és minden más leesett az ingemre, a majonéz csiganyomszerű csíkot hagyott rajta. A beszélgetés egy pillanatra megállt, és mindenki a kanapé előtt fekvő szőnyegre meredt - írja memoárjában.

Margit hercegnő volt az első, aki felocsúdott a döbbenetből, de, amit ezután mondott, az még inkább Millerre terelte a figyelmet.

- Olyan szomorú, hogy nincsenek corgijaim, mint a nővéremnek - utalt II. Erzsébetre -, mert egy pillanat alatt felfalnák.

Ezután tapsolt kettőt, és kérte, hogy induljanak el. Látva Lady Sarah zavarát, nyilvánvalóvá vált Miller számára, hogy az estét nemcsak a lány és közös barátjuk társaságában fogja tölteni, hanem Margit hercegnőében is. A nap további része szintén kudarcok sorozata volt: Margit és Sarah nagyestélyiben jelentek meg a színházban, ami elég nagy feltűnést keltett, főleg, mivel Miller és a barátja farmerban és kabátban kilógtak mellőlük. Ráadásul Margit egyetlen pillanatra sem hagyta, hogy Sarah és Miller kettesben legyenek.

Lady Sarah-nak nem volt egyszerű randiznia.
Lady Sarah-nak nem volt egyszerű randiznia.

A férfi szenvedései azonban még akkor sem értek véget, amikor visszaértek Sarah-ékhoz. Margit ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy saját koreográfiája mentén a két férfi megtáncoltassa a kisasszonyt, és hajnali kettőig nem szabadultak. Ezek fényében nem meglepő, hogy William Miller ennyire tisztán emlékszik a kínos randevú minden pillanatára.

Ezt is szeretjük