Fotó! Ruha nélkül pózolt a csúnyácska sztármami, Marge Simpson

A Playboy-nak még az is sikerült, amire senki nem számított: levetkőztették Marge Simpsont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lelkes Playboy-olvasók valószínűleg már nem lepődnek meg semmin és senkin, hiszen a híres férfimagazin fennállása során rengeteg fiatalabb és idősebb hölgyet győzött meg arról, miért is jó - vagy legalábbis miért nem rossz - dolog szerepelni a nyuszis újságban.

Scott Flanders főszerkesztő szokatlan vérfrissítési ötlete

Legutóbbi választásuk azonban valószínűleg nem egy férfit meglep majd, amikor kézhez veszi a novemberi számot, valamikor október közepe táján. Ennek címlapján ugyanis nem más les kerek szemekkel az olvasóra, mint Homer hűséges párja, Marge Simpson.

Simpsonnal a Playboy-ért

A hatalmas kék hajkoronával és kissé különös arcberendezéssel megáldott rajzfilmsztár nem rendelkezik a nyuszilányoknál megszokott adottságokkal, ám talán éppen szabálytalansága és egyedisége lesz az, amivel új rajongókat tudnak toborozni a magazin számára.

Scott Flanders, a Playboy frissiben kinevezett főszerkesztője mindenesetre így hiszi. Reményei szerint az animált sztármami szokatlan és pimasz fotója, valamint a háromoldalas Simpson-összeállítás a magazinban meggyőzi majd a húszas éveiben járó fiatal pasikat arról, érdemes megvásárolniuk az újságot.

- Ilyet korábban még sosem tettünk, szóval úgy gondoljuk, igazán merész és szokatlan húzás volt ez a Playboy-tól - mondta.

Népszerűsége ellenére az alapvetően a harmincas-negyvenes férfiakat megcélzó magazin eladási statisztikái az elmúlt években egyre csökkenő tendenciát mutatnak - nem másnak, mint az internet térhódításának köszönhetően. A világhálóról ugyanis számolatlanul, és ami fő, ingyen lehet letölteni a meztelenkedő bombázókat.

Ám az 52 éves Flanders egyáltalán nem tervezi, hogy átállnának a kizárólagos online terjesztésre, sőt, a Reutersnek tett nyilatkozatában egyenesen azt állította: ahhoz, hogy a nyomtatott verzió végképp megszűnjön, előbb őt kell eltávolítani az útból.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Simpson család egyébként 1989 decemberében debütált a televízióban, egy karácsonyi epizóddal. Azóta 24 Emmy-t nyert, karakterei reklámokban és videoklipekben bukkantak fel, tavaly pedig elkészült a mozifilmváltozat is A Simpson család - A film címmel. Töretlen népszerűségét jelzi, hogy nemrégiben a Fox csatorna újabb két évadnyit írt alá a sorozat producereivel.
Ezt is szeretjük