Fiatalkori fotókon a Harry Potter McGalagony professzora: Maggie Smith csinos színésznő volt
Maggie Smith hatalmas kék szemeivel és tehetségével hódította meg a színpadot és a filmvásznat.

maggie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bámulatosan tehetséges brit színésznő, Maggie Smith az ötvenes években kezdte színészi pályafutását. Azon kevés művészek egyike, akiknek sikerült elnyernie a „Színészet Tripla Koronáját”: két Oscar-díjjal, egy Tony-díjjal, illetve négy Emmy-díjjal jutalmazták. 

Ezeken felül rendelkezik öt BAFTA-díjjal, három Golden Globe-bal, valamint öt SAGA-díjjal. A sztárt II. Erzsébet királynő a „dame”, vagyis dáma lovagi címmel tüntette ki, ami a „sir” női változata az Egyesült Királyságban. 

Maggie Smith fiatalkori fotókon

Maggie Smith fiatalon, 21 évesen állt a kamerák elé először. Hatalmas kék szemeivel, csodás alakjával, kitűnő játékával mindenkit azonnal elvarázsolt. Első komolyabb szerepét 1958-ban kapta, ő volt Bridget Howard a Nowhere to Go című filmben. 

Karrierje ezután kezdett felfelé ívelni, a hatvanas években olyan produkciókban láthatták a nézők, mint a Fejesek, a Tökmagevő, A fiatal Cassidy, az Othello, a Miss Jean Brodie virágzása vagy az Ó, az a csodálatos háború. 

A most 87 éves színésznő 2001-ben kapta meg a Harry Potter-filmekben a népszerű McGalagony professzor szerepét, amivel egy csapásra belopta magát a fiatalabb generációk szívébe. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt fiatalon Maggie Smith! 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük