Madonna 22 éves lánya bikinis bombázó - Lourdes szexi, mint az anyja

Lourdes Leon gyönyörű nővé érett.

Madonna lánya, Lourdes Leon bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevesen hiszik, hogy a vadóc Madonna már hatgyermekes édesanya. Az énekesnő két gyermeket szült, a 22 éves Lourdes-ot és a 18 éves Roccót. Később adoptálta a 13 éves Davidet és a 12 esztendős Mercy-t, később pedig az ikrekkel, Stellével és Estere-rel bővült a család.

Legidősebb lánya így hasonlít rá

Míg Rocco az apja kiköpött mása, addig Lourdes az édesanyjától örökölte a vonásait. A rajongók szerint éppen úgy néz ki, mint híres anyukája fiatalon, hollófekete hajával, vastag szemöldökével, nőies vonásaival. Az énekesnő legutóbbi fotóját különösen dicsérik, ahol Lourdes egy szál bikiniben és extra mini farmersortban látható. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Girl On A Beach ..............💜 #firstborn #firstlove #lola

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

A Material Girl énekesnője ezzel a képaláírással posztolta a felvételt: "Lány a strandon. Az elsőszülöttem. Az első szerelmem. Lola.". A képet néhány órával ezelőtt osztotta meg, azonban máris csaknem félmillió lájk született alatta, és a pozitív kommentek is csak úgy záporoznak.

"Mint egy fiatal istennő! Csak egy olyan szép nő, mint Madonna képes egy ilyen csodát világra hozni", "Micsoda nő lett belőle! Én kislányként emlékszem Lourdes-ra, ki hitte volna, hogy már felnőtt", "Igazi szépség, pont, mint az anyukája" - írták a kommentelők.

Madonna lánya mellbimbót villantott - Lourdes nem takargatta magát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük