Az Alkonyat-filmek gyereksztárjából csodaszép nő lett: a Renesmee-t játszó MacKenzie Foy már 22 éves

MacKenzie Foy kifinomult szépségével és tehetségével nyűgözi le a rajongókat.

mackenzie-foy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

MacKenzie Foy neve az Alkonyat-filmek édes Renesmee-jeként égett bele a rajongók emlékezetébe. Stephenie Meyer írónőnek köszönhetően 2008-tól egészen 2012-ig az egész világ ezért az alkotásért rajongott. Nem volt olyan tinilány, aki ne ismerte volna Edward és Bella romantikus történetét.

A főszerepeket Kristen Stewartra és Robert Pattinsonra bízták, de a többi színészre is nagyon jól emlékeznek még a rajongók. Az Alkonyat: Hajnalhasadás első és második részében Mackenzie Foy alakította Bella és Edward Cullen kislányát, Renesmee-t. A színésznő ma már 22 éves.

MacKenzie Foy így néz ki most

Még csak kilencéves volt, amikor bekerült az Alkonyatba, hatalmas hírnevet szerezve ezzel magának. 2009-ben láthattuk a Míg a halál el nem választ című sorozatban is.

2012 után olyan filmekben szúrhatták ki a nézők, mint a Démonok között, a Csillagok között, 2018-ban pedig ő alakította A diótörő és a négy birodalom főszereplőjét. Kifinomult szépségének és tehetségének köszönhetően 2020-ban a Disney produkciójában, a Fekete szépségben is szerepelt.

Ebben a filmben szeretett bele igazán a lovaglásba, amely azóta is nagy szerelem a számára. A hivatalos IMDB-profilja szerint 2023-ban ismét egy új filmben láthatjuk, amely a The Man Who Saved Paris címet kapta.

Lejjebb görgetve, képes összeállításunkban további fényképeken nézheted meg, milyen gyönyörű nővé vált az Alkonyat-filmek gyermeksztárja, MacKenzie Foy. Elnézve az Instagramját, rendszeresen oszt meg olyan tartalmakat, amelyek lóháton vagy éppen a lovakat simogatva készülnek róla. Hosszú, sötétbarna haja és angyali arca igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a színésznőnek.

Csodáld meg te is az átalakulását, nézegess friss képeket MacKenzie Foyról, aki ma is elképesztően szép.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük