Luka Modrić és felesége 18 éve imádják egymást: szép családot alapított Vanjával az aranylabdás focista
Luka Modrić feleségével három gyereket nevel.

luka-modric-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Luka Modrić, a horvátok népszerű labdarúgója és a Real Madrid középpályása szép családot tudhat magáénak.

Feleségével, Vanjával egy kisfiút és két kislányt nevelnek. Instagram-oldalán olykor szívesen megmutatja szeretteit a rajongóinak.

Luka Modrić feleségével szép családot alapított

A sportoló 2004-ben ismerkedett meg a nála öt évvel idősebb nővel, aki a Dinamo Zagreb klubhoz tartozó sportügynökségnél dolgozott, írta meg a horvát Story. Legelőször a Maksimir Stadionhoz közel eső Maksi Pubban pillantotta meg azon a nyáron.

GettyImages-1397958983
Fotó: Europa Press Sports / Getty Images Hungary

- Egyértelmű volt számomra, hogy felkeltette az érdeklődésem, de túl szégyenlős voltam ahhoz, hogy odamenjek hozzá, és megismerkedjek vele. Tudtam, hogy Vanjának hívják. Azt is kiderítettem, hogy öt évvel idősebb nálam, de ez nem látszott a külsején. Fiatal volt, és gyönyörű, illetve olyan nő benyomását keltette, aki más, mint a többiek - idézte az oldal a focista szavait.

Mivel Modrić a 2005/2006-os szezontól kezdve egy hosszú távú szerződést írt alá a Dinamo Zagrebbel, így került kapcsolatba a kiszemeltjével. Telefonon beszélgettek, Vanja a lakáskeresésben segített neki. Direkt többféle témát is feldobott neki, hogy minél hosszabb ideig beszélgessenek, végül három órán keresztül le sem lehetett őket lőni.

Ezután nem csoda, hogy a horvát játékos úgy érezte, ebből még valami komoly is kisülhet. Amikor először találkoztak személyesen, meghívta egy kávéra, majd egyre közelebb kerültek egymáshoz. 2004. december 1-jén csókolóztak először, azóta is elválaszthatatlanok. Vanja az első nagy, igazi szerelme, bár voltak rövidebb kapcsolatai előtte, mégis ő volt az egyetlen nő, akinek igazán ki tudta nyitni a szívét.

2010-ben született meg első gyermekük, fiuk az Ivano nevet kapta. Ugyanebben az évben az életüket is összekötötték, érdekesség, hogy a sportoló két hónap járás után biztos volt benne, hogy egy napon Vanja lesz a felesége.

Ema lányuk 2013-ban, a kis Sofia pedig 2017-ben látta meg a napvilágot. A két idősebbik gyerkőc az apjukra ütött, míg a család legkisebb tagja tiszta anyja.

Messi felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis képeit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük