Emlékszel Isaurára, a rabszolgalányra? Így fest most a 62 éves Lucélia Santos
Lucélia Santos a mai napig színészkedik.

isaura-lucelia-santos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rabszolgasors című brazil telenovellát elkészítése után tíz évvel, 1986-ban mutatták be hazánkban. Isaura, a rabszolgalány történetét pillanatok alatt megszerették az emberek, a fél ország azért drukkolt, hogy végre Isaura szabad ember lehessen. A főszerepet Lucélia Santos alakította, akit 1987-ben még hazánkban is vendégül láttak.

Lucélia Santos ennyire megváltozott Isaura szerepe óta

Lucélia Santos csupán 19 esztendős volt, amikor a '70-es években megkapta a szerepet, a mai napig a Rabszolgasors című telenovellával azonosítják őt, de ez nem is véletlen, hiszen Isaura története volt a legelső olyan dél-amerikai telenovella, ami világsiker lett.

A '90-es években nagy népszerűségnek örvendő szappanoperák, mint a Rosalinda vagy az Esmeralda részben Isaurának is köszönhetik a sikerüket, hiszen ezeket a történeteket már a Rabszolgasors mintája alapján alkották meg. A színésznő sokat is köszönhet a sorozatnak, mivel bejárta az egész világot, emellett ő lett Brazília egyik legnépszerűbb sztárja. 

A 62 éves Lucélia Santos leglegendásabb szerepe óta rengeteget változott, bár ma már nem annyi filmben és sorozatban szerepel, mint pályája csúcsán, hazánkban vetítették A kisasszony című telenovelláját is, amiben szintén ő volt a főszereplő. Három év kihagyás után, 2019-ben állt újra kamerák elé, a Na Corda Bamba című brazil széria egyik szereplője.

Van egy fia, Pedro Neschling 1982-ben látta meg a napvilágot, gyermeke édesapjától néhány év házasság után elvált. Az egyszer biztos, hogy az alma nem esett messze a fájától, mivel Pedro édesanyja nyomdokaiba lépett, és színészként dolgozik.

Így festenek ma a '90-es évekbeli telenovellák szívtiprói

Emlékszel Facundo Aranára, Fernando Carrillora vagy éppen Arturo Penichére? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű szappanoperák férfi sztárjai.

Ezt is szeretjük