Madonna 23 éves lánya bikinis bombázó - Lourdes Miamiban süttette a hasát

Madonna lányát, Lourdes-ot Miamiban kapták lencsevégre.

madonna-és-lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna és Carlos Leon kapcsolatából született lányuk, Lourdes Leon idén októberben ünnepelte 23. születésnapját. Az énekesnő legidősebb gyermeke szinte a rajongók szeme láttára érett felnőtt nővé, hiszen a sztár gyakran jelent meg lányával együtt a vörös szőnyegen.

Napjainkban Lourdes kicsit ritkábban látható, mint régebben, édesanyja oldalán sem túl sűrűn mutatkozik, persze ez nem azt jelenti, hogy megromlott volna a kapcsolatuk. Legutóbb a lesifotósok bikiniben kapták le a fiatal szépséget.

Lourdes bikiniben lazított

A 23 éves lány Miami egyik strandján süttette a hasát, egy paparazzo több felvételt is készített róla. Ahogy az alábbi felvételen látható, igazi álomalakkal rendelkezik, bár volt kitől örökölnie a jó géneket, hiszen Madonna is vérbeli bombázó volt az ő korában.

Lourdes egy neonsárga színű bikiniben lazított egyet a strandon, bár a fotókon nem látszik, de vele volt a titokzatos pasija is, akivel idén melegedtek össze.

A férfival néhány nappal ezelőtt szintén Miamiban fotózták le, akkor nemcsak kettesben voltak, hanem ott volt velük Madonna és táncosa is, akiről azt pletykálják, hogy az énekesnő új kedvese. Arról egyelőre nem lehet tudni, pontosan ki rabolta el a 23 éves lány szívét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

YOU KNOW WHATS UP @madonna @lolaleonlourdes #lola #lolaleon #lourdesleon #madonna #madonnasdaughter

LISA (@blondiegirl_7777) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez és kamasz lánya 

Kíváncsi vagy, hogyan fest Jennifer Lopez kamasz lánya, Emme? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlítanak egymásra.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük