A több mint 100 kilós énekesnő félmeztelenül pózolt: Lizzo büszke telt idomaira
Lizzóról félmeztelen fotók készültek.

lizzo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo azon hírességek közé tartozik, aki bátran felfedi báját a közösségi oldalán, a Grammy-díjas énekesnő számtalan alkalommal megmutatta magát bikiniben és merész szettekben.

Sokan inspirálónak tartják, amit csinál, ugyanis a 32 éves sztár alatt több mint 100 kilót mutat a mérleg. Lizzo a bizonyíték arra, hogy egy nő akkor is érezheti magát szexinek, ha az alakja egyáltalán nem hasonlít az ideálhoz.

Lizzo félmeztelenül mutatta meg magát

Bonnie Nichoalds Los Angelesben kapta lencsevégre az énekesnőt, aki a fotós kedvéért ledobta a textilt is, egyedül az alsóneműjétől nem szabadult meg. A képeket a fehér nyílra kattintva, az alábbi Instagram-posztban nézheted végig.

Fél nap alatt több mint 900 ezren lájkolták a posztját. Olyan emberek írtak pozitív kommentet, mint a plus size modell, Ashley Graham vagy Jazmine Sullivan énekesnő. A rajongók közül is sokan dicsérték: "Lizzie, esküszöm, hogy te vagy a legnagyobb plátói szerelmem!", "Hogy lehet valaki ennyire csinos és dögös?", "Gyönyörű a bőröd.", "Bárcsak én is olyan magabiztos lennék, mint te.", "Gyönyörű nő vagy. Duci lányként felnézek azokra az emberekre, akik az elfogadást és az önszeretet hirdetik. Köszönöm!" - írták.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ennyire merész fotót posztolt, 2020 decemberében is félmeztelenül állt kamerák elé, akkor egy hosszú, motiváló szöveget is csatolt a képhez.

"Méregtelenítettem a testem, és még mindig duci vagyok. Szeretem a testem, és még mindig duci vagyok. Gyönyörű vagyok, és még mindig duci vagyok. Ezek a dolgok nem zárják ki egymást. Azoknak az embereknek, akik most engem néznek, azt üzenem, hogy ne éheztessék magukat. Én sem éheztettem magam, zöldségekkel, vízzel, gyümölcsökkel, fehérjével és napfénnyel etettem magam. Persze nem kell ugyanezt tenned, hogy szépnek és egészségesnek érezd magad a bőrödben. Ez az én utam volt. Tegyél úgy a saját életedben, ahogy jónak látod. Sose feledd, annak ellenére, hogy mit mondanak mások, tedd azt a testeddel, amit szeretnél" - fogalmazta. 

Az Eufória duci színésznője irtó szexi

Képes összeállításunkban megnézheted Barbie Ferreira legdögösebb fotóit.

Ezt is szeretjük