A több mint 100 kilós énekesnő bikinis képekkel forrósítja a levegőt: Lizzo bátran megmutatja telt idomait
Lizzo gyakran megmutatja kerek idomait bikiniben.

lizzo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A háromszoros Grammy-díjas Lizzo korunk egyik legfelkapottabb énekesnője, a 32 éves sztár nem csak fülbemászó dalaival hívta fel magára a figyelmet, hanem a kerekded alakjával. A több mint százkilós sztár bátran megmutatja testét bikiniben is, ezt a húzását a rajongói is rendszeresen megköszönik neki.

Lizzo merész, bikinis fotói

A sztár teljesen elfogadta kerek idomait, bár bevallása szerint vele is előfordul, hogy néha bal lábbal kel fel, és olyankor negatívan látja magát, írt erről a People magazin.

- Általában mindig valami pozitív dolgot mondok a testemről, de előfordulnak olyan napok, hogy ellentétesen látom magam, de ez teljesen normális - magyarázta egy TikTok-videójában, majd hozzátette, hogy pontosan tudja, gyönyörű nő, és a következő napok sokkal szebbek lesznek.

Instagramján rengeteg alkalommal megmutatja alakját, több rajongója roppant hálás is ezért: "Köszönöm, hogy az olyan embereknek is, amilyen én vagyok, önbizalmat adsz. Igenis telt idomokkal is járhatunk magabiztosan az utcákon, és nem szabadna szégyellnünk az alakunkat. Annyira sok jót teszel!" "Annyira jó, hogy mindennap inspirálsz bennünket" - írták a rajongók.

A férfi követői közül is sokaknak imponál, hogy az énekesnő ennyire bátran megmutatja idomait. Képes összeállításunkban megnézheted Lizzo bikinis képeit.

Ezt is szeretjük