Liz Hurley 57 éves nővére bomba alakkal rendelkezik: bikiniben pózoltak együtt
Liz Hurley ritka fotót posztolt nővéréről, Kate-ről.

liz-hurley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 55 éves Liz Hurley az elmúlt években számtalan alkalommal bebizonyította, hogy mennyire fantasztikusan néz ki. Ötven fölött bátran megmutatja bikinis alakját, amit még a huszonéves lányok is simán megirigyelhetnek.

A színésznő néha a családtagjait is megmutatja Instagramján, így tett ezen a hétvégén is. 57 éves nővérét nem győzték dicsérni a rajongók.

Liz Hurley nővére elképesztően fest bikiniben

A Hurley család női tagjai kiváló génekkel rendelkeznek, hiszen Liz mellett 57 esztendős testvére, Kate is bikinis bombázó, ezt az alábbi felvétel is bizonyítja. Több mint 130 ezren lájkolták a posztot, és több mint 2000 komment érkezett a fotó alá.

Sokan ámultak azon, hogy Kate a húgához hasonlóan mennyire szép: "Az alma nem esik messze a fájától, elragadóak vagytok!", "Biztosan sok fiú akart benneteket meghódítani, amikor még tinik voltatok, bár szerintem ez még most is így van!", "Úristen, mind a ketten istennők vagytok." - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Nos, volt is kitől örökölniük a szépségüket, édesanyjuk, Angela áprilisban ünnepelte 80. születésnapját. Ahogy a képen is látszik, az asszony nagyon csinosan fest.

A Hello magazin 2020 októberében összegyűjtötte, mik azok a trükkök, amelyekkel Hurley olyan jó formában tartja magát. Mint kiderült, minden reggelét úgy kezdi, hogy megiszik két pohár meleg vizet, ami beindítja az anyagcseréjét. Reggelire görög joghurtot eszik banánnal és egy kis mézzel. Ebédre valamilyen zöldségből készült levest fogyaszt, vacsorára teljes kiőrlésű gabonaféléket, zöldségeket és hozzá halat vagy sovány húst eszik. Az utolsó étkezést igyekszik minél korábbra időzíteni, hogy a testének még több ideje maradjon az emésztésre lefekvés előtt.

Kedves testmozgása a pilates és a jóga, edzőterembe viszont nem jár. Bevallása szerint nagyon aktív, sokat mozog, sétálni is nagyon szeret.

Diana sosem látott, bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük