Még hogy kövér! Pluszkilóival is vadítóan szexi a bájos modell

Lizzie Miller egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy fotója mozgalmat indít majd el.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig egy éve, 2009 szeptemberében történt, hogy egy Glamour-béli fotó teljesen felborzolta a kedélyeket.

Az történt - ahogy arról akkoriban mi is beszámoltunk -, hogy a női magazinban egy nem teljesen odaillő hölgy fotója jelent meg, már ha az odaillőségen a nádszálvékonyra koplalt és agyonretusált egyenszépségeket értjük.

Pocakkal is igazi nő

Lizzie Miller tangabugyis fotója ugyanis a legcsekélyebb mértékben sem volt művinek mondható: a képen mosolygó fiatal lány bőrén jól látszódtak az egyenetlenségek, ráadásul hastájékon csinos kis úszógumit viselt.

Ennek dacára, vagyis pontosabban éppen ezért a fotó a megjelenés után nem sokkal kész mozgalmat indított el.

A valódi, hús-vér nők csak üdvözölni tudták, hogy kedvenc magazinjuk végre olyan lányt is bemutat, aki rájuk hasonlít.

Emellett pedig a szakma is felismerte, melyik irányba lehet elindulni, hogy minél több nőt tudjanak megszólítani.

A legnagyobb magazinok - V Magazine, Vogue - sorra jelentkeztek dundi-különszámaikkal, ráadásul a filmiparban is teret nyitottak az olyan kerekded színésznőknek, mint Christina Hendricks, aki a Reklámőrültek titkárnőjeként arat sikereket.

Nem számítanak a pluszkilók

Persze Lizzie-nek is időbe telt, míg el tudta fogadni testét - és ironikus módon éppen a már említett Glamour-fotó tette helyre az önbecsülését. Mint a Daily Mail újságírójának elmesélte, diákkorában sokan cikizték testalkata miatt.

- Én voltam a vicces dagi az osztályban. Egy alkalommal kaptam egy e-mailt egy sráctól, aki az egész testemre vörös striákat rajzolt, ez nagyon bántott. Azt is mondta, hogy amikor sortban vagyok, mindenki elfordítja a fejét az undortól, olyan csúnyák a lábaim - idézte fel a 21 éves lány.

Végül 12 éves korában rájött, ha így folytatja, óriásira hízik az érettségiig. Ezért életmódot váltott, egészségesen kezdett étkezni, és edzeni járt. Mindennek köszönhetően megszabadult jó néhány kilótól, és az önbizalma is megnőtt - olyannyira, hogy egy évvel később szerződést kötött vele a Wilhelmina divatcég, amelynek azóta is a modellje.

Bár sosem fogyott csontsoványra - jelenleg is 40-42-es ruhákat hord -, egyre többen keresik modellmunkákkal. Lizzie pedig büszkén vállalja méreteit, hiszen jól tudja, hány súlyfelesleggel küzdő nőbe önt reményt nap mint nap.

Ezt is szeretjük