Ezt látnod kell! Ugye, hogy egy dundi nő is lehet szexi meztelenül?
A V magazin Size Issue című számához a legszexisebb dundimodellek pózoltak. Gyönyörűek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hurkás has, méretes combok, markolnivaló fenék, dundi pofi - Tara Lynn nem az a tipikus modell, aki a reklámplakátokról mosolyog a hétköznapi emberre.

És hát azokra a piszkafa kifutótündérekre sem igazán hasonlít, akik igyekeznek kívánatossá tenni a legújabb divatgöncöket a – valljuk be, legtöbbször lényegesen súlyosabb - nagyközönségnek.

A méret a lényeg

Mégis, nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a dundi szépség igenis vonzó, ahogy királynői módon, mint egy nagymacska, elterül a fotós előtt, és az ajkain lévő vörös rúzst úgy viseli, mint valami ékszert.

Nem véletlenül választotta ki Solve Sundsbo sztárfotós a túlsúlyos szépséget a V magazin különszámához.

A január 14. óta kapható Size Issue gyönyörű dundimodelljei pontosan azt szeretnék megmutatni az állandó önértékelési zavarral küzdő hölgyeknek, hogy a méret egyáltalán nem számít, a lényeg a kisugárzás és a magabiztosság.

Fogadd el magad!

Hogy mondanivalójukat képekkel is hangsúlyozzák, Tara Lynnt, valamint Candice Huffine-t, Marquita Pringet, Michelle Olsont és Kasia P.-t olyan exkluzív öltözékekbe bújtatták - az Agent Provocateur merész bodyjaitól a Gucci fürdődresszig -, amiket normális esetben szupervékony hölgyekkel szoktak bemutatni.

Bár sikeresek az olyan műsorok, mint a Szeretem a testem, és a leghíresebb dundimodell, Crystal Renn állítólag már hatszámjegyű összegeket keres nem mindennapi testével, azért ez nem jelenti, hogy mostantól hirtelen mindenhonnan gömbölyded szépségek kacsintgatnak majd ránk az óriásplakátokról.

De talán lassan-lassan elindul egy olyan folyamat, aminek hatására végre az átlagos vagy netán kissé teltebb alkattal rendelkező nők sem érzik majd szégyellnivalónak idomaikat.

Ezt is szeretjük