Liz Hurley 25 évvel ezelőtti ruháját viselte újra - Nagy port kavart a szexi darab

Újraalkották számára az ikonikus Versace-ruháját.

liz-hurley-versace-ruha-ujra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liz Hurley-t Hugh Grant csinos barátnőjeként ismerte meg a világ a kilencvenes években. Akkoriban még csak kisebb sorozatszerepekben tűnt fel, és senki nem ismerte a nevét - egészen a Négy esküvő, egy temetés 1994-es premierjéig.

A világ legmerészebb ruháját viselte

Hurley a kedvesét ment támogatni az eseményre, de, mivel nem volt pénze dizájnerruhákra, a Versace vezetői kedvesen felajánlottak neki egyet. Sajnos szabad estélyijük nem volt, de az irodájukban talált egy ruhát, ami szerinte éppen megfelelt az alkalomra - a többi pedig már, ahogy mondani szokták, történelem.

- Egyszerűen felkaptam a ruhát, ami egy nejlonzacskóban hevert az irodában. Nem gondoltam bele kifejezetten. Sokak szerint túl sokat mutatott belőlem, túl merész volt, de én másképp láttam. Szerintem a legtöbb tervezővel ellentétben Versace tudta, hogyan ünnepelje a női test szépségét, ahelyett, hogy elrejtené. Remek este volt, én magam csináltam a hajamat és a sminkemet is, Hugh-val pedig összevesztünk, hogy kire mennyi idő jusson a tükör előtt - mesélte nevetve.

A Harper's Bazaar magazinban most újraalkották az ikonikus ruháját: Donatella Versace a kedvéért megtervezte a 25 évvel ezelőtti darab egy modernizált verzióját, amit természetesen ő viselhetett először. Nemcsak Hurley karrierjének, de a divatháznak is jót tett ugyanis az ominózus premier - hónapokig emlegették még a kreációt, amit a sajtóban csak "AZ a ruha"-ként tartottak számon.

Az újraalkotott viselet sem kevésbé szexi, mint az elődje: ugyanaz a magasan felsliccelt, dupla pántos, fekete ruha, aranyszínű biztosítótűkkel megtűzdelve a stratégiai pontokon, azonban a dekoltázsrészen kissé változtattak, és az oldala helyett inkább itt futnak végig a kapcsok. Ahogy a ruha, úgy viselője sem változott sokat az elmúlt két és fél évtizedben: Liz Hurley még mindig igazi bombázó, az alakja pedig túl az ötvenen is olyan, mint egy huszonévesé.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük