Lisa Marie Presley így festett élete utolsó interjúján: az állás is nehezére esett a Golden Globe-on
Lisa Marie Presley már az utolsó interjúja adásakor is gyengének tűnt.

lisa-marie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley születésnapja előtt egy hónappal hunyt el január 12-én, Elvis lányára a szobalánya talált rá eszméletlenül, bár volt férje újraélesztette, és a mentők is beszállították a kórházba, ott az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

A sajtóértesülések szerint szívrohama volt. Utoljára a január 10-én megtartott Golden Globe-gálán vett részt, mert az Elvis című film több jelölést is kapott. A vörös szőnyegen az Extra újságírója készített vele videós interjút, a rajongók szerint már itt látszott, hogy gyengélkedik.

Lisa Marie Presley utolsó interjúja

A beszélgetés elején látszott, hogy nehezen tudja megtartani a testét, így az apja egykori tehetségmenedzserét, Jerry Schillinget kérte meg, hadd karoljon belé. Az interjú során minden kérdésre válaszolt szívesen. Elmondta, nagyon tiszteli Austin Butlert, aki Elvist alakította az életrajzi filmben, eldobta az agyát, amikor először látta a filmet. Vagy öt napjába telt, mire feldolgozta a látottakat, szerinte Baz Luhrmann rendező filmje teljesen hiteles volt, és nagyon autentikusra sikeredett.

Az Extra YouTube-csatornája alatt többen megjegyezték, milyen fáradtak és szomorúak voltak a szemei, persze ezen nem csodálkoznak, hiszen nem volt egyszerű az élete, több nagy veszteséget át kellett élnie, nemcsak imádott apját, hanem szeretett fiát, Benjamint is elveszítette. Gyermeke még 2020-ban vetett véget az életének, 27 éves volt. A szíve majd megszakadt ekkor, de a lányai tartották benne az erőt.

A TikTokra is felkerült egy rövid videó, amelyen szintén látszott a járásán, hogy gyengélkedett.

@kendallrae111 Sending my prayers 🙏 #fyp #lisamariepresley #elvispresley #priscillapresley #prayers ♬ Suspicious Minds (Vocal Intro) - Elvis Presley

A rock and roll királya január 8-án ünnepelte volna 88. születésnapját, ennek alkalmából a gracelandi otthonuk előtt mondott beszédet, akkor elmondta, már csak a rajongók kedvéért hagyja el az otthonát.

@the_warraven Lisa Marie Presley #lisamariepresley #elvis #elvispresley #elvismovie #elvisaaronpresley #happybirthdayelvis #graceland #memphis #tennessee ♬ Suspicious Minds (Vocal Intro) - Elvis Presley

Lisa Marie Presley ilyen szép kislány volt

Képes összeállításunkkal Lisa Marie Presley-re emlékezünk, aki kislányként egyértelműen a szülei szeme fénye volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük