Elvis Presley lányára rá sem ismerni - Lisa Marie nagyon megváltozott
Lisa Marie Presley-t így kapták le a lesifotósok.

lisa-marie-presley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis Presley és Priscilla Presley házasságából egy gyermek született, lányuk, Lisa Marie Presley 1968 februárjában látta meg a napvilágot. Mivel ő a rock and roll királyának egyetlen lánya, már kicsi korától kezdve nagy figyelem irányult rá. Lisa Marie nevét a sajtó a '90-es években kapta fel extrém mértékben, ugyanis 1994-ben összeházasodott Michael Jacksonnal, de két évvel később elváltak.

Friss felvételeken Lisa Marie Presley

Az 51 éves Lisa Marie Presley nagyon megváltozott, ezt pedig a róla készült legutóbbi paparazzifelvételek is alátámasztják. A sztár az elmúlt hónapokban legalább 20 kilót felszedett, mégis, beesettnek tűnik az arca, ellentétben a korábbi fotóival. Az összes fotót úgy tudod megnézni, ha a kép jobb oldalán látható, fehér nyílra kattintasz.

Több kommentelő is meglepődött a külsején, és azt fejtegették, mégis, mi történhetett vele. Sokan aggódnak érte, hogy valami baj lehet az egészségével, azért néz ki ilyen rosszul. Egy Presley család-rajongó így fogalmazott:

- Semmi nem történt vele az égvilágon, szimplán csak megváltozott kicsit, de ez mindenkivel megtörténik. Ugyanazt csinálják vele is, mint Macaulay Culkinnal. Róla is, ha készül egy friss kép, mindenki ledöbben, és el sem hiszi, hogy mennyire másképp néz ki.

Mégis, mit gondolnak ezek? Élete végéig úgy fog kinézni, mint nyolcévesen? Felnőtt ember lett, ennyi. Ugyanez vonatkozik Lisára, idősebb lett. Néhány ember idős korára lead pár kilót, más pedig meghízik kicsit, valaki kopasz lesz, más megőszül, és így tovább. Ez az élet rendje - fogalmazta meg véleményét.

Elvis Presley-re kísértetiesen hasonlít fiúunokája

Elvis Presley unokája, Benjamin tiszta nagyapja. Fotók!

Ezt is szeretjük