Lionel Messi fiai így örültek az argentin győzelemnek a foci-vb-n: imádni való családja van a sportolónak
Lionel Messi családja is ott volt a 2022-es foci-vb döntőjén.

messi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 18-án zajlott le a 2022-es foci-vb döntője Katarban, amelyet végül Argentína nyert meg. A győzelem után a futballisták családtagjai a pályán gratuláltak szeretteiknek, Lionel Messiről, feleségéről, Antoneláról és fiaikról, a tízéves Thiagóról, a hétéves Mateóról és a négyesztendős Ciróról imádni való képek készültek.

Lionel Messi családja a 2022-es foci-vb-n

Nem volt olyan argentin meccs, amelyen Messi szerettei ne vettek volna részt. Miután Messiék átvették a világbajnoki trófeát, Antonela és a gyerekek azonnal a sportoló nyakába ugrottak. Antonela az Instagramon is hálálkodott, az alábbi szép sorokat írta férjéről és az argentin győzelemről:

"Nem is tudom, hol kezdjem... leírhatatlan az a büszkeség, amit irántad érzünk. Köszönjük, hogy megtanítottál minket arra, hogy soha ne adjuk fel, és harcolni kell a végsőkig" - írta.

Hozzátette, tisztában van vele, hogy a férje mennyit küzdött éveken keresztül azért, hogy 1986 után újra világbajnokok legyenek az argentinok. A kemény munka végre kifizetődött. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek az argentin győzelem után Messiről és családjáról.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük