Ő lehet Mbappé gyönyörű barátnője: a focistát idén már egy transznemű modellel is hírbe hozták
Kylian Mbappét idén több nővel is hírbe hozták.

mbappé-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain csatára csapattársával, Lionel Messivel nézhet majd szembe vasárnap a foci-vb döntőjén, ugyanis Franciaország és Argentína között dől el, melyik ország csapata a legjobb.

Messiről köztudott, hogy évek óta családos ember, Antonelával három fiút nevel, ám Mbappé szerelmi életére is kíváncsiak a rajongók. A Daily Mail összegyűjtötte, idén kikkel hozták hírbe a francia csatárt.

Ő lehet Kylian Mbappé barátnője

A brit lap megírta, hogy az elmúlt hónapokban egyre több pletyka terjed arról, hogy a 23 éves sportoló a nála négy évvel idősebb modellel, Rose Bertrammal jár. A belga szépséget az Instagramon is követi.

Rose 13 éves kora óta modellkedik, az utóbbi időszakban olyan magazinok címlapjára került, mint a Vogue, a Grazia vagy a Women's Health magazin. Nyolc évig élt komoly kapcsolatban Gregory van der Wiel labdarúgóval, de idén júliusban szakítottak.

Mbappét idén egy transznemű modellel is hírbe hozták, Ines Rauval idén augusztusban egy jachton fotózták le.

A focistánál nyolc évvel idősebb Ines, bár férfinak született, 16 esztendősen hormonkezelésen esett át, 18 évesen pedig egy nemátalakító műtétet hajtottak rajta végre. 2017-ben ő lett a Playboy első transznemű címlapsztárja.

Luka Modrić családja

Luka Modrić feleségével három gyereket nevel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük