Vőlegénye fojtogatta az egykori gyereksztárt! A szomszédok értesítették a rendőröket
Hatalmas botrányt okozott ismét Lindsay Lohan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Apád, anyád idejöjjön! egykori vörös copfos gyereksztárja, Lindsay Lohan régen megindult lefelé azon a bizonyos lejtőn, azonban úgy tűnt, helyrerázódni látszik az élete, miután rátalált a szerelem a 23 éves orosz milliomos, Egor Tarabasov oldalán, aki néhány héttel ezelőtt el is jegyezte a sztárt.

A színésznő azonban tegnap este megint kiborult, a férfi ugyanis egy prostituálttal bulizott, az egykori gyereksztár pedig dühében szétverte a lakását, és elárasztotta a Twitter-oldalát különféle üzenetekkel, amikben először fenyegette a kedvesét, majd kérlelte, hogy menjen haza, végül kiírta, hogy gyermeket vár.

A feketeleves akkor következett, amikor a férfi éjszaka hazatért: üvöltözéstől és sírástól zengett az utca, de a szomszédok csak akkor hívták ki a rendőrséget, amikor a sztár kirohant az utcára, és segítségért kiabált, ugyanis állítása szerint a férfi megpofozta, majd fojtogatni kezdte. A hatóságok hamar kiértek a helyszínre, de amikor betörték az ajtót, hogy bejussanak a lakásba, már hűlt helyét találták a párnak.

Egykori gyereksztárok rendőrségi ügyei

Mischa Bartont 2007-ben tartóztatták le ittas vezetésért Los Angelesben, családjának 10 ezer dollárjába került kihozni a fogdából. Nézd meg, kik azok az egykori gyereksztárok, akik hozzá hasonlóan megindultak lefelé a lejtőn!

Ezt is szeretjük