Felismered a Dallas Samantháját még? Fotókon a 82 éves Linda Gray

Linda Gray manapság már nem szerepel annyit, mint karrierje csúcsán.

linda-gray-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Linda Gray először modellként kezdte, majd tévéreklámokban szerepelt, színészi karrierjét a ’70-es években kezdte el komolyan építeni, végül az 1978-ban indult Dallas című sorozattal vált végérvényesen világsztárrá. Ő alakította Sue Ellen Ewingot, ám a magyar szinkronban a Samantha nevet kapta a karaktere.

Összesen 308 epizódban alakította Jockey Ewing első feleségét, sőt, öt epizódot ő maga rendezett, ami előtt volt némi összezördülése a sorozat készítőivel, mert úgy gondolták, alkalmatlan a rendezésre. Végül Larry Hagman állt ki mellette, így mégsem kellett távoznia a szériából.

Linda Gray napjainkban

A sorozat befejezése után sem adta fel színészi karrierjét, de tagadhatatlan, hogy a neve örökre összeforrt a Dallasszal, sőt, még a 2012-ben indult folytatásban is feltűnt Larry Hagmannel és Patrick Duffyval.

2023 áprilisában a Hello! magazinnak adott interjút két kolléganőjével, Joan Collinsszal és Donna Millsszel. Elmondták, hogy amikor a karrierjük csúcsán voltak, a sajtóra jellemző volt, hogy a női sztárokat egymás ellenségeiként állították be, de ezekből semmi nem volt igaz.

- Azt hiszem, a sajtó imádott úgy gondolni ránk, mint akik folyton vitáznak és letépik a másikról a ruhát. Ezek nevetséges, de jó sztorik voltak. Valójában dolgozó nők voltunk, annyi különbséggel, hogy mi ezt a kamera előtt tettük meg, a gyerekeimnek is ezt mondtam, mert ez az igazság - fogalmazta Gray a régi szép időkről.

Elfogadja annak tényét, hogy ő is idősödik, ám az nagyon bosszantja, hogy egyesek az életkoruk miatt bélyegzik meg a nőket.

- Ha valaki azzal jön: „De hát már elmúltál 40”, akkor mondhatod azt neki, hogy igazad van, öreg vagyok már, vagy azt is megkérdezheted tőle, mégis ki a franc vagy te, hogy megmondd, mikor vonuljak vissza?

Jelenleg Los Angelesben él, két gyermek édesanyja: Jeff fiát 2020 novemberében veszítette el, a férfi leukémiás volt, ma már csak a lánya, Kehly Sloane él.

Képes összeállításunkban megnézheted Linda Gray képeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Victoria Principal ennyit változott

És Pamelára emlékszel még a Dallasból?

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük