Ő Linda Evangelista 16 éves fia: Augustin helyes tinivé vált

Linda Evangelista tinédzser fiával osztott meg közös fényképet, Augustinért bolondulnak a tinilányok.

linda-evangelista-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Linda Evangelista a ’90-es évek egyik legnépszerűbb modelljeként vált híressé, szépsége és csinos alakja mindenkit lenyűgözött. Első házasságát Gérald Marie-val kötötte 1987-ben, azonban 1993-ban elváltak útjaik. Ezután Fabien Barthez focista oldalán talált rá a szerelemre, akitől teherbe is esett, viszont a hatodik hónapban elvetélt. 2002-ben zátonyra futott a kapcsolatuk, a modell pedig depresszióba zuhant.

2006-ban bombaként robban a hír, hogy ismét terhes lett. A François-Henri Pinault-val való kapcsolatából 2006 októberében született meg fia, Augustin James Evangelista. A jóképű tinédzsert nem sokszor láthatjuk édesanyja közösségi oldalain felbukkanni, azonban ha ez megtörténik, a rajongók mindig nagyon örülnek.

Linda Evangelista fia

A kanadai modell az Instagramján osztott meg egy közös fényképet, amelyen fiával boldogan ölelik át egymást. Ha tovább lapozunk a képek között, édes kiskori fotókon, maszatos szájjal is láthatjuk Augustint.

„Az én szívem. Az én fényem. 16 éves” - írta a 2022-es októberi posztjához a sztár, aki láthatóan nagyon büszke gyermekére.

Több kommentelő megjegyezte, hogy Augustin nagyon hasonlít édesanyjára, örökölte a topmodell finom vonásait.

„Nagyon jóképű fiad van. A vonásai pedig olyanok, akár a tieid! Büszke lehetsz rá!”

„Milyen sármos úriember. A szupermodell és a még szuperebb tini fia! Imádlak benneteket!” - dicsérte egy rajongó.

Gabriela Spanic és fia

A latin sztár 14 éves fia, Gabriel de Jesús jóképű tini, aki rajong Magyarországért. Közös, görögországi nyaralásukról osztott meg képet anya és fia, amelyet a kommentelők imádtak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük