Phil Collins lánya így tréfálta meg Diana hercegnőt és Károly herceget kiskorában: Lily maga vallotta be
Lily Collins igazi huncut gyerkőc volt kiskorában, ezt Károly és Diana is megtapasztalta.

lily-collins-és-dianáék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjai számos olyan hírességgel tartják a kapcsolatot, akik rendszeresen jótékonykodnak. Az elmúlt években remek viszonyt alakítottak ki Phil Collins zenésszel, aki a The Prince's Trust alapítvány egyik támogatója.

A jótékonysági szervezetet még Károly herceg hozta létre 1976-ban, hogy segítsen a sebezhető fiataloknak abban, hogy rendbe hozzák az életüket. A 11 és 30 év közötti munkanélkülieket, valamint az iskolai nehézségekkel küzdő, kirekesztett fiatalokat támogatja. Mivel Collins is többször adományozott, így családjával több alkalommal találkozott személyesen a herceggel - és persze Diana hercegnővel is. Lánya, Lily Collins is azon szerencsések közé tartozhat, aki megismerhette a herceget és az 1997-ben elhunyt hercegnőt.

Lily Collins így tréfálta meg Diana hercegnőt és Károly herceget

Lily Collins az Emily Párizsban új évada miatt vendégeskedett James Corden esti show-műsorában, az interjú során a műsorvezető megmutatott a színésznőnek egy fotót, amelyen a családjával, illetve Károllyal és Dianával látható. A barna szépség elmondta, mit csinált a hercegnő virágcsokrával. Sajnos ő maga már nem emlékszik az ominózus pillanatra, de a szülei felvilágosították a tettéről.

- Elmondták nekem, mi is történt itt. Anyukámmal és apukámmal a Prince's Trust rendezvényén voltunk, én pedig odaadtam egy virágcsokrot Diana hercegnőnek. Abban a másodpercben, hogy elvette volna tőlem a csokrot, próbáltam azt visszaszerezni tőle. Elképzelheted, hogy megfagyott ott a levegő - idézte fel a gyermeki csínyét.

Hozzátette, természetesen senki nem lett rá mérges, viccesen megjegyezte, hogy egy nagyon édes ruhát viselt, így pedig nehéz is lett volna rá dühösnek lenni.

Lily Collins James Cordennek mesélt, mit csinált Diana hercegnővel és Károly herceggel.
Lily Collins James Cordennek mesélt, mit csinált Diana hercegnővel és Károly herceggel.
Fotó: YouTube/The Late Late Show with James Corden

Egy másik mókás történetet is elmesélt, melynek főszereplője a trónörökös volt. Wales hercege egyszer leült hozzá játszani, Lily hirtelen fogta az egyik játékát, és nekivágta Károly fejének. Ekkor csupán kétéves volt.

- Azt hiszem, hajlamos voltam arra, hogy kétévesen rossz dolgokat kövessek el - viccelődött.

Katalin hercegné legszebb, 2021-ben viselt ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, Katalin hercegné 2021-ben milyen gyönyörű kreációkban tündökölt.

Ezt is szeretjük