Lilibet Diana keresztelője nem Angliában lesz: Vilmos herceg keze is benne van a dologban
Lilibet Dianát az Egyesült Államokban keresztelik meg.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné először azt tervezte, hogy Angliába utaznak a gyerekeikkel, és ott tartják meg kislányuk, Lilibet Diana keresztelőjét.

A windsori Szent György-kápolnát nézték ki, hiszen a hercegi pár is ott mondta ki a boldogító igent, nem mellesleg Archie keresztelőjének is az a templom adott otthont. A The Telegraphnak a palota egyik forrása viszont megerősítette, teljesen biztos, hogy a szertartást nem Angliában tartják meg.

Lilibet Diana keresztelője nem Angliában lesz

Lilibet Diana június 4-én látta meg a napvilágot, a kis csöppséget egyelőre még nem mutatták meg a szülei a nyilvánosság számára. A keresztelőjét már nagy erőkkel tervezik, és sokáig az volt a tervük, hogy Windsorban szervezik meg a ceremóniát, ám a palotai bennfentesek elmondták, végül mégsem utaznak ezért Angliába.

GettyImages-1235516745
Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

- Nem lesz semmiféle keresztelő az Egyesült Királyságban, ez nem fog megtörténni - fogalmazta a lapnak az egyik forrás.

Egy másik informátor hozzátette, hogy nagyon kicsi az esélye ennek, hogy mégis Angliába utazzanak ezért Meghanék. Helyette az Amerikában található Episzkopális Egyházat választották az esemény helyszínének. A templom az Anglikán Közösség egyik tagegyháza, Michael Curry az elnökpüspöke, a férfi tartott beszédet a hercegi pár esküvőjén is. Arról nincs információ, hogy az amerikai keresztelőre Harry herceg családja is meghívást kap, vagy sem. A pontos dátum sem derült ki.

 A múlt héten számoltunk be róla, hogy Lilibet Diana windsori keresztelőjét Vilmos herceg vétózta meg.

- Egy nagyon jó forrásom szerint Vilmos herceg volt az, aki alapvetően azt mondta: „nem, nem hisszük, hogy ez működni fog”. Nem tartotta ezt jó ötletnek - magyarázta az NBC királyi tudósítója, Neal Sean a Daily Expressnek adott interjújában.

GettyImages-1308445048
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A két testvér között nem is lehetne nagyobb a távolság, évek óta rossz a kapcsolatuk, és egyikőjük sem tesz komolyabb lépést annak érdekében, hogy végre kibéküljenek. Amikor idén júliusban Diana hercegnő szoboravatóján együtt jelentek meg, érezni lehetett a levegőben a feszültséget köztük.

Nem mellesleg pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Harry herceg nem vesz részt az október 19-én megrendezett vacsorán, amit Diana hercegnő emlékére rendeznek meg a Kensington-palotában, írta meg a Tatler magazin. A partin ott lesznek a legközelebbi családtagok, az elhunyt hercegnő jó barátai, például Elton John, és persze azok az emberek is, akikkel a jótékonykodási munkálatai során együtt dolgozott.

Katalin hercegné kockás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb kockás ruháit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük