A legtüzesebb leszbikus szupermodellek
Szépek, kívánatosak, rajonganak értük a férfiak, ám ez őket nem igazán izgatja, hiszen a saját nemükhöz vonzódnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki titkolja, van, aki nyíltan felvállalja, egy azonban bizonyos: a kifutók csillogó világában sem számít ritkaságnak az, ha valaki az azonos neműek iránt táplál gyengéd érzelmeket. A meleg divattervezőkön – gondoljunk csak a tragikus véget ért Gianni Versacéra – ma már senki nem csodálkozik, ám nemcsak a dizájnerek, a szuperszexi topmodellek között is akadnak jócskán, akik az egynemű szerelem örömeit választják.

Eve Salvail – A kopaszra borotvált szépség

Gyönyörű arcával és légies alakjával Eve a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb modellje volt. A ma harmincas éveiben járó szépség extrém stílusával már a kezdetektől meghökkentette a közönséget. Hol hidrogénszőke, hol rózsaszín hajjal jelent meg a fotózásokon, de a legnagyobb megrökönyödést azzal váltotta ki, amikor a szupermodellek közül elsőként kopaszra borotváltatta a fejét. A szexis kanadai egyedi, excentrikus-androgün stílusa hamar táptalajt adott a pletykáknak, miszerint saját neméhez vonzódik.

Sokáig titkolta leszbikusságát

Ő azonban évekig nem volt hajlandó nyilvánosan megvitatni szexuális beállítódását. Eve nemrégiben egy talkshow-ban törte meg hallgatását, és lebbentette fel a fátylat a titokról. Jean-Paul Gaultier kedvenc modellje egykori kolléganője, Tyra Banks televíziós műsorában beszélt először barátnőjéről.

A Moschino hajdani reklámarca elárulta, a divatbemutatókon minden szabad percét kedvesével töltötte, aki sminkese, fodrásza és menedzsere is volt egy személyben. Heves érzelmeiknek olyannyira nem tudtak parancsolni, hogy a szünetekben a színfalak mögött nyalták-falták egymást. A kizárólag nőkkel randizó Eve azt is bevallotta, csakis a gyönyörű Tyra kedvéért egyezett bele, hogy beszámoljon magánéletének ezen intim részleteiről.

Gia Carangi – A tragikus véget ért botrányhősnő

Isteni domborulatok, dús hajzuhatag, érzékien dacos ajkak – Gia az a fajta nő volt, akiről titokban minden férfi álmodozik. A nyolcvanas évek elején, amikor az ügynökségek többsége a szőke, amerikai típusú lányokat kultiválta, a modellnek túlságosan alacsony és dús idomú szépség számára úgy tűnt, nem sok babér terem a szakmában.

Mindenki meglepetésére azonban az olasz-amerikai származásával és sötét tónusú bőrével egzotikus kuriózumnak tekintett lázadó vadóc korának legsikeresebb és legmeghatározóbb szupermodellje lett. Gia a kezdetektől nyíltan felvállalta szexuális beállítódását, baráti visszaemlékezések szerint már tizenhárom éves korában virágot küldött a lányoknak, akik tetszettek neki.

Szexuális kicsapongásai és heroinfüggősége az életébe került

A problémás családból menekülő, zűrös kamasz a középiskolában egy David Bowie rajongói klubhoz csapódott, de a biszexuális sztár excentrikus viselkedését majmoló haverjaival ellentétben az ő leszbikussága nem csak kirakat volt. Rámenősségéről és fékezhetetlen szexuális étvágyáról legendák keringtek, a hozzá közelállók azonban állítják, nonkonformista, lázadó magatartása csak arra szolgált, hogy elrejtse törékeny, érzelmileg labilis, szeretetre és törődésre vágyó énjét.

Ki tudja, szeretetéhség vagy bujaság vezérelte, az azonban tény, hogy a külföldi fotózások során a tüzes szexbomba egyből rámozdult azokra a kolléganőire, akiket egy szobába szállásoltak vele. Mindez azonban senkit nem zavart annyira, mint drogos kicsapongásai, amik végül derékba törték karrierjét, és tragikusan fiatalon a sírba taszították. A hírhedt Studio 54 plakátarca igen fiatalon megismerkedett a kábítószerekkel, a New York-i divatvilág csillogó, ám veszedelmes forgatagában pedig hamar a heroin fogságába került.

Függősége rövidesen olyan súlyossá vált, hogy sokszor a forgatásokról is elszökött belőni magát. Utolsó címlapfotóján kezeit háta mögé rejtve pózol, hogy eltakarja karján a tűszúrások sokkoló nyomait. Szeretője, egy gazdag családból lezüllött, biszexuális lány társaságában napjait a legrosszabb hírű drogtanyákon töltötte, testileg leépült, és 22 éves korára már mindenki leírta az egykori Armani és Dior modellt. A hajdan milliók által bálványozott, csábító szépség 26 esztendősen, az AIDS-szel vívott sikertelen küzdelem után magányosan halt meg. Temetésén a divatvilág képviselői közül senki nem vett részt.

Amanda Moore – A szuperszexi androgün

A floridai szexbomba középiskolás korában kosárlabdázónak készült, és álmában sem jutott volna eszébe, hogy néhány év múlva a Vogue címlapjáról fog mosolyogni. Finoman cizellált arcvonásainak, sűrű szemöldökének és mesébe illő alakjának köszönhetően azonban a divatszakma hamar felfedezte magának a porcelánbőrű szépséget, aki rövidesen a legnevesebb divatházak kifutóin találta magát.

Féltékenységében összeverekedett vetélytársával

A Dolce&Gabbana és Donna Karan bemutatók csillaga sosem csinált titkot abból, hogy a leszboszi gyönyörök kedvelői közé tartozik. Szenvedélyes természete akkor vált mindenki előtt nyilvánvalóvá, amikor egy New York-i bárban a szó szoros értelmében kiütötte férfi vetélytársát, aki korábban testközelből élvezhette a szexi modell akkori barátnőjének kegyeit.

A verekedős szépség hírét persze másnap öles betűkkel hozták a bulvárlapok, de Amandát mindez úgy tűnt, cseppet sem zavarja. A leszbikusságát büszkén vállaló bombázó szóbanforgó barátnője, a szintén divatberkekben mozgó Kate Young társaságában egy vérforralóan buja fotósorozaton is szerepelt az ID magazinban, sőt, a legszexisebb New York-i párok listájára is felkerültek.

OLVASD EL EZT IS!

britney lead6
  • angelina jolie
  • lindsay lohan

Hollywood legnagyobb kamu leszbikusai

Ezt is szeretjük