Leonardo DiCaprio ezzel kergette őrületbe Jennifer Lawrence-t: pokolként élte meg az egyik jelenetüket
Jennifer Lawrence élete egyik legnehezebb forgatási napjáról mesélt.

GettyImages-1357366817
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 24-én érkezik a Netflixre a Ne nézz fel! című sci-fi-vígjáték, amelyben rengeteg híresség játszik, köztük van Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet vagy éppen Ariana Grande.

A filmnek már javában zajlik a reklámozása, az alkotás sztárjai közül már többen interjúkat adtak különböző műsorokban. Stephen Colbert esti műsorában Lawrence volt a vendég, aki az alkotással kapcsolatban elárulta, melyik volt az egyik legpokolibb forgatási napja.

Jennifer Lawrence-t az őrületbe kergette Leonardo DiCaprio és Timothée Chalamet

Az állapotos színésznő a The Late Show with Stephen Colbert vendége volt, ahol a műsorvezető felemlegette, úgy tudja, hogy a film egyik jelenetében, Lawrence, Leonardo DiCaprio és Timothée Chalamet egy kocsiban ülnek. Poénosan megkérdezte tőle, hogy legálisnak számít-e, hogy ők hárman egy kocsiban utaznak? 

GettyImages-1357377736
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

A színésznő erre így reagált:

- Nem tudom, de az volt életem legidegesítőbb napja. Az őrületbe kergettek engem aznap. Nem tudom, mi történt. Timothée csak izgatottá vált amiatt, hogy nem otthon volt, azt hiszem, ez volt a legelső jelenete. Leo pedig kiválasztotta a dalt, ami ment a kocsiban, és erre elkezdte magyarázni: "tudjátok ez a dal arról szól, hogy bla-bla-bla..." - mesélte viccesen, utalva rá, mennyire nem érdekelte DiCaprio elemzése az éppen rádióban szóló zenéről.

- Nem tudom, csak arra emlékszem, mennyire szenvedés volt az a nap. Pokoli volt.

A filmben Lawrence és DiCaprio csillagászokat alakít, akik megpróbálják figyelmeztetni a Föld lakosságát, hogy egy halálos üstökös tart a bolygó felé.

A gyönyörű színésznő utoljára 2019-ben szerepelt filmben, akkor az X-Men: Sötét Főnixben szerepelt. Bár egy kis időre visszavonult, azonban visszatért. Jövőre újabb alkotása jelenik meg Red, White and Water címmel.

Claire Danesnek is okozott nehéz pillanatokat DiCaprio

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Ezt is szeretjük