Fel sem ismertük Leonardo DiCapriót - Köpcös férfivá vált új filmje miatt

Leonardo DiCaprio a Don't Look Up című filmben nem éppen az a sármőr, amit megszoktunk tőle.

leonardo-dicaprio-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután Leonardo DiCaprio az egész világot meghódította kisfiús mosolyával és igézően kék szemével a Titanicban, szinte minden második tinilány szobájának falán az ő posztere lógott. Az elmúlt 25 évben jócskán maga mögött hagyta a szépfiúszerepet, ám még mindig a nők kedvencének mondhatja magát.

Ugyan nem fél olyan karakterek bőrébe bújni, akiket nem éppen nevezhetnénk sármosnak, például A visszatérőben hatalmas szakállal láthattuk, azért többnyire jóképű figurákat kelt életre. Épp ezért kerekedett el sokak szeme, amikor megpillantották új filmje, a Don’t Look Up egyik jelenetében.

Leonardo DiCaprio köpcös férfit alakít új filmjében

A várva várt produkcióból tegnap kaphattunk egy kis ízelítőt a Netflix jóvoltából. A streamingszolgáltató közzétett videójában bemutatta, milyen alkotások lesznek majd elérhetőek a platformon 2021-ben. Természetesen a legnagyobb izgalmakat a DiCaprio nevével fémjelzett asztronautás mozi váltotta ki, amelyben a legkevésbé sem a megszokott külsővel láthatjuk viszont.

leonardo dicaprio
Fotó: Boston Globe / Getty Images Hungary

A 46 éves filmcsillag a dr. Randall Mindy nevű tudóst alakítja, aki felfedezi, hogy egy hatalmas asztronauta tart bolygónk felé, amely becsapódásakor az egész emberiséget elpusztíthatja. A jelenetképekből kiindulva, szokásához hűen teljesen átlényegült a szerep kedvéért, sármőrből köpcös férfivá alakult.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, mikor mutatják be a filmet, hiszen még be sem fejeződött a forgatás, a rajongók már most sikernek könyvelték el szereposztása alapján. DiCaprio mellett olyan sztárok tűnnek fel benne, mint Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Matthew Perry, Timothée Chalamet, Cate Blanchett és Chris Evans.

Sztárok filmes átalakulásai

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük