Heidi Klum modell lányát szétszedték a kommentelők: melltartó nélküli fotóján akadtak ki

Leni Klum dögös fotóját nem díjazták a rajongói, túlságosan kihívónak találták a sztárcsemetét.

leni-klum-heidi

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heidi Klum 19 éves lánya, Leni Klum nagy sikernek örvend a modellszakma berkein belül, ami nem is csoda, hiszen édesanyjához hasonlóan feltűnően szép, és különleges vonásokkal rendelkezik.

A sztárcsemete egy pikáns képet osztott meg magáról a közösségi oldalán, amely kiverte a biztosítékot a kommentelők körében. Nem először fordult már elő, hogy furcsa szemmel néztek Leni Klum tartalmaira, legutóbb egy smink nélküli reklámfotója miatt támadták be sokan.

Leni Klum melltartó nélkül

Az Instagram-oldalán megosztott fotóján melltartó nélkül látható, dekoltázsát csupán két kezével takarja el a kíváncsi tekintetek elől, miközben kihívó arckifejezéssel szemez a kamerával. A szóban forgó tartalom a Super Magazine számára készült, ahol már édesanyját is lencsevégre kapták párszor.

A kommentelők közül sokaknak egyáltalán nem nyerte el a tetszését a nem mindennapi fotó, túlságosan merésznek és soknak találták a beállítást a fiatal lányhoz. Akadt olyan rajongó is, aki megjegyezte, hogy nem esett messze az alma a fájától.

„Nem olyan szép szerintem, mint az édesanyja, máris mutogatja magát! Nem esett messze az alma a fájától, szokták mondani. Bár ebben az esetben én hanyagolnám még ezeket a kihívó tartalmakat!”

„Mondd meg édesanyádnak, hogy ezt be kellene fejezni! Ő se posztoljon magáról ilyen jellegű képeket, és inkább te is maradj ki belőle! Sokkal jobban áll, ha természetes vagy!”

„Nem értem, miért mentél el te is egy ilyen irányba, Leni! Pedig olyan szép lennél, ha nem hajszolnád állandóan ezt a szexi vonalat!” - jegyezte meg egy rajongója.

Nézd meg Heidi Klum és Leni Klum fehérneműs képeit is!

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi kedvéért vállalták be a dögös fotózást.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük