Heidi Klum 18 éves lányát szétszedték a kommentelők: egy reklámfotója akasztotta ki az embereket

Leni Klum igazi kommentháborút indított be a fényképével, amelyen sokan megdöbbentek.

leni-klum-heidi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum 18 éves lánya, Leni Klum egyre keresettebb a modellek körében. Manökenkarrierje egyre inkább felfelé ível, ennek köszönhetően pedig számtalan fotózásra és termékreklámra szerződtetik le a nagyobb márkák. 

Az Instagramra posztolt, smink nélküli fényképén nagyon sok kommentelő kiakadt, nem értették, miért kell ráncok és öregedés elleni krémet használnia a fiatal szépségnek.

Leni Klum és a ránc elleni krém

Egy gramm festék nélkül szelfizik a kamerának, miközben a szépségápolási rutinjáról oszt meg részleteket. Arca teljesen természetes pompájában ragyog.

„Egy hosszú iskolai nap és a  barátokkal való találkozás, illetve a házi feladatok elvégzése után szükségem van egy kis énidőre. Ilyenkor mindig pihenéssel és bőrápolással zárom a napomat egy ráncok elleni hidratálókrémmel” - írta a posztjában, amelyet gyorsan elleptek a hitetlenkedő kommentek.

A legtöbb hozzászóló nem értette, mégis miért van szüksége egy 18 évesnek ráncok és öregedés elleni krémekre. Többen megjegyezték, hogy szerintük a modell túlzásba viszi a szépségápolást, és nem ártana kicsit lelassítania, hiszen még nagyon fiatal.

„A bőrápolás fontos, ezzel egyetértek. Na de ne haragudj, egy 18 évesnek felesleges ráncokat keresnie és az öregedéssel foglalkoznia! Nincs szükséged ilyen kencékre!”

„A topmodell édesanyjának lehet, el kellene gondolkoznia rajta, hogy normális-e, hogy a lánya így viselkedik, és ilyen krémeket használ 18 évesen. Egyszerűen érthetetlen számomra ez az abnormális viselkedés!” - írta egy kommentelő. 

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi fotózásán

Heidi és Leni Klum az Intimissimi fehérneműcég arcai lettek, a márka kollekciójában mutatták meg fantasztikus formájukat. A képeken mindketten csak natúr sminket viselnek, és nagyon dögösek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük