Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni

Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.

Lena Headey és Jerome Flynn - forgatás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az közismert tény, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington és sorozatbeli kedvese, Ygritte nemcsak a képernyőn lettek egy pár, hanem a valóságban is egymásba szerettek, és azóta össze is házasodtak. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a Trónok harca két másik színésze is összejött: Cersei és Bronn, azaz Lena Headey és Jerome Flynn.

Ezért nem láthattad őket soha együtt

Az ő szerelmük története azonban finoman szólva sem végződött happy enddel, sőt, olyan csúnya szakítás követte a románcukat, hogy Lena Headey szerződésbe foglalta, hogy csak akkor játssza tovább a szériában a Lannister-királynőt, ha egyetlen jelenetben sem kell közösen szerepelni Jerome Flynn-nel.

Mivel az utolsó évadban már igencsak megritkult a szereplőgárda, ráadásul Bronn Lannister-érdekeltségű, és szorosabb kapcsolatban állt mind Jaime-vel, mind Tyrionnal, a rajongók azt hitték, hogy mostanra megenyhült a két szereplő, és legalább egy közös jelenetük lesz egymással, azonban nagyot tévedtek.

A színésznő egyik közeli ismerőse a napokban beszámolt erről a The Sun magazinnak:

- Mondjuk úgy, hogy nagyon viharos volt a kapcsolatuk, és utána elég kínos helyzetet szült a kialakult szituáció kettejük között. Lena még ennyi idő után is szívből gyűlöli őt, egyszerűen képtelen megbocsátani neki, vagy akár egy percet is eltölteni a társaságában. Ugyan betegségre hivatkozott, de valójában az új évad premierjén is azért nem vett részt, mert nem akart találkozni Jerome-mal. Már nem is titkolják, mennyire utálják egymást - nyilatkozta az állítólagos ismerős.

lena-headey-jerome-flynn-kapcsolat-forgatas-nagy
Fotó: Getty Images

A pletyka már 2014-ben felröppent, amikor a Trónok harca háttérdolgozója ezt nyilatkozta a Telegraph-nak:

- Lena Headey és Jerome Flynn együtt jártak korábban, de elég rossz véget ért a kapcsolat, úgyhogy egyikük sem szól a másikhoz. Annyira durva a helyzet, hogy ugyanabban a teremben sem hajlandóak tartózkodni, ahol a másik éppen ott van - árulta el akkor a sorozat egyik dolgozója.

Állítólag éppen Lena Headey az, aki sokkal jobban fúj a kollégájára, annak ellenére, hogy ő már rég továbblépett. 2007-ben hozzáment Peter Loughranhoz, akitől öt évvel később elvált, de a kapcsolatuk során született egy fiuk, a most kilencéves Wylie. Azóta Wylie egy kisöcsit is kapott, a háromesztendős Teddy személyében, akinek már a színésznő új párja, Dan Cadan az édesapja. Ezzel szemben Jerome Flynn azóta is egyedülálló.

A Trónok harca sztárjai és párjaik

Tudni akarod, ki a valóságban Tyrion, Jaime, Khal Drogo vagy Kisujj párja? A cikkünkben megnézheted a Trónok harca szereplőinek feleségeit.

Ő a Trónok harca Tyrionjának gyönyörű felesége - Peter Dinklage 14 éve rajong érte

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük