Meghan ebben pipálta le Katalin hercegnét: már nem ő az örök második
Meghan hercegné lett a legnépszerűbb a brit királyi családban.

meghan-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjainak életét emberek milliói követik rendszerességgel, nemcsak Anglia, hanem más országok népei is szívesen olvasnak róluk.

Mindenkinek megvan a maga kedvence, ezzel kapcsolatban szinte minden évben végeznek kutatásokat, hogy jelenleg melyik családtag a legnépszerűbb az emberek körében, így tett az OnBuy is.

Meghan hercegné lett a legnépszerűbb

Az online webáruház széles körű felmérést készített azzal kapcsolatban, hogy a brit királyi család tagjai közül kik állnak az emberekhez a legközelebb, Google-kereséseket, a YouGov értékeléseket, illetve az Instagramot is tüzetesen átnézték, kik voltak a legnépszerűbbek. A felmérés első helyezettje 14,5%-kal Meghan hercegné lett. Bár szoros volt a verseny, mégis sikerült megelőznie Katalin hercegnét.

GettyImages-1210615479
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Bár Meghan csak az év elején jelent meg a nyilvánosság előtt, ám miután Harryvel visszavonultak a brit királyi család magas rangú tagjaiként március végén hivatalosan is, azóta csak Zoom videóchat-beszélgetések során láthatták őt a rajongók, ennek ellenére úgy tűnik, hogy sokak szemében szimpátiát váltott ki Meghan hercegné személyisége. Bár hivatalosan már nem képviselik a sussexiek a koronát, attól függetlenül ugyanúgy családtagok maradtak, illetve a hercegi címet sem vették el tőlük, egyedül a royal, azaz a királyi szót nem használhatják, emellett az ő királyi fensége megszólítás sem érvényes rájuk.

Cambridge hercegnéje 14,4%-ot kapott, míg Erzsébet királynő a harmadik helyezett lett, ő csak egytized ponttal kapott kevesebbet, mint Vilmos felesége. Harry herceg 14,2, bátyja viszont csak 13,8%-ot kapott. Az utolsó helyen András herceg végzett.

GettyImages-1290153368
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A YouGov még júniusban hozta nyilvánosságra a felmérését, amit a britek körében készített, abból kiderült, hogy Harry hercegnek nem tett jót a visszavonulás, míg 2019 októberében 100 emberből 71 pozitívan ítélte meg a személyiségét, ez 2020-ra leesett 35-re. Az OnBuy felmérésében valószínűleg azért teljesített jobban Sussex hercege, ugyanis ők az egész világra nézve mérték fel, mi a helyzet, míg az előbb említett YouGov csak a britek körében végzett kutatást.

Diana hercegnő bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő bikinis fotóti.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük