Meghan ebben pipálta le Katalin hercegnét: már nem ő az örök második

Meghan hercegné lett a legnépszerűbb a brit királyi családban.

meghan-katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjainak életét emberek milliói követik rendszerességgel, nemcsak Anglia, hanem más országok népei is szívesen olvasnak róluk.

Mindenkinek megvan a maga kedvence, ezzel kapcsolatban szinte minden évben végeznek kutatásokat, hogy jelenleg melyik családtag a legnépszerűbb az emberek körében, így tett az OnBuy is.

Meghan hercegné lett a legnépszerűbb

Az online webáruház széles körű felmérést készített azzal kapcsolatban, hogy a brit királyi család tagjai közül kik állnak az emberekhez a legközelebb, Google-kereséseket, a YouGov értékeléseket, illetve az Instagramot is tüzetesen átnézték, kik voltak a legnépszerűbbek. A felmérés első helyezettje 14,5%-kal Meghan hercegné lett. Bár szoros volt a verseny, mégis sikerült megelőznie Katalin hercegnét.

GettyImages-1210615479
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Bár Meghan csak az év elején jelent meg a nyilvánosság előtt, ám miután Harryvel visszavonultak a brit királyi család magas rangú tagjaiként március végén hivatalosan is, azóta csak Zoom videóchat-beszélgetések során láthatták őt a rajongók, ennek ellenére úgy tűnik, hogy sokak szemében szimpátiát váltott ki Meghan hercegné személyisége. Bár hivatalosan már nem képviselik a sussexiek a koronát, attól függetlenül ugyanúgy családtagok maradtak, illetve a hercegi címet sem vették el tőlük, egyedül a royal, azaz a királyi szót nem használhatják, emellett az ő királyi fensége megszólítás sem érvényes rájuk.

Cambridge hercegnéje 14,4%-ot kapott, míg Erzsébet királynő a harmadik helyezett lett, ő csak egytized ponttal kapott kevesebbet, mint Vilmos felesége. Harry herceg 14,2, bátyja viszont csak 13,8%-ot kapott. Az utolsó helyen András herceg végzett.

GettyImages-1290153368
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A YouGov még júniusban hozta nyilvánosságra a felmérését, amit a britek körében készített, abból kiderült, hogy Harry hercegnek nem tett jót a visszavonulás, míg 2019 októberében 100 emberből 71 pozitívan ítélte meg a személyiségét, ez 2020-ra leesett 35-re. Az OnBuy felmérésében valószínűleg azért teljesített jobban Sussex hercege, ugyanis ők az egész világra nézve mérték fel, mi a helyzet, míg az előbb említett YouGov csak a britek körében végzett kutatást.

Diana hercegnő bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő bikinis fotóti.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük