Sokkolta a világot a színész öngyilkossága! Mindenki azonnal tudni akarta, mi történt
Érdekes, hogy milyen címlappal fogytak a lapok, és milyennel nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Adweek összeállította, hogy a példányszámok eladása alapján mely bulvárlapok fogytak a legjobban, és melyek a legkevésbé. Bár az ember azt gondolná, hogy némi pucérkodás és botrány jót tesz az eladásoknak, az derült ki, hogy ennél sokkal romantikusabb lelkületűek az olvasók a tengerentúlon.

Leginkább az ismerős sztárokkal a címlapján volt sikeres egy-egy magazin, hiába, őket nem tudják megunni az emberek akkor sem, ha a csapból is ők folynak. Így Vilmos herceg és Katalin hercegnő, Kim Kardashian és Kanye West igazi jolly jokernek számítottak, de Brad Pitt és Angelina Jolie, valamint George Clooney és Amal Alamuddin esküvője szintén nagy érdeklődést váltott ki az olvasókból.

Mindemellett Robin Williams váratlan öngyilkossága volt az, ami egyenesen sokkolta az embereket, és mindenki rögtön tudni akarta a lapokból, hogy mi történt. Ellenben a politikusok és a napi közéleti események egyáltalán nem vonzották a vevőket, teljes volt az érdektelenség Hillary Clinton vagy a szocsi olimpia iránt.

Most négy magazint vettünk elő 2014-ből: nézd meg, milyen címlappal vettek belőlük a legtöbbet, és milyennel a legkevesebbet idén. Van köztük olyan magazin, ami egy hazugsággal érte el a rekordot.

Jennifer Aniston a címlapon

Azért meztelenkedéssel még manapság is szinte minden eladható. Különösen, ha Jennifer Aniston vetkőzik, mint tette azt legutóbb, az Allure magazin kedvéért. Nézd meg a színésznő képeit!

Ezt is szeretjük