Minden idők legbizarrabb sztárpárjai!
A sztárvilágban szinte minden megtörténhet. Mostohaapa elveszi nevelt lányát, törpe jár óriással, 13 éves a feleség!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mick Jagger és L’Wren Scott

A Rolling Stones nagyszájú énekesének mindig is gyengéi voltak a magas, hosszú lábú nők: első felesége, Bianca, majd következő hitvese, Jerry Hall is ebbe a típusba tartozott.

Mostani jegyese, a divattervező L’Wren Scott azonban valóságos toronyház mellette: 194 centijével enyhén szólva is Jagger fölé tornyosul, aki magasított cipőiben is jó, ha eléri a 178 centit. A negyedszázados korkülönbségről meg ne is beszéljünk!

A vörös szőnyegen általában kicsit viccesen mutató pár mindenesetre jól megvan egymással: tavaly októberben eljegyezték egymást, és Mick mindenáron babát akar L’Wrentől – ez lenne a nyolcadik gyereke ötödik partnerétől.

Jerry Lee Lewis és Myra Gale Brown

Egy házasság, ami tönkretett egy karriert: a rock ’n’ roll első számú fenegyerekének utólag visszatekintve talán mégsem kellett volna elvennie a kis Brown-lányt 1957-ben. Két okból sem: egyrészt elsőfokú unokatestvérek voltak, másrészt az énekes 32, míg a lány 13 éves volt!

A kapcsolatot eleinte titokban tartották, és Jerry Lee Lewis sajtósai azt állították, hogy Myra Gale 15 éves – a korkülönbség még így is szokatlan lett volna, de a déli államokban volt már ilyenre példa.

 
 

A zenész brit turnéján azonban egy újságíró kiásta a valódi születési adatokat, és eszelős botrány tört ki: Lewist gyakorlatilag hazakergették, ahol a sajtó szintén nem fogadta tárt karokkal.

Az óriási felzúdulás kettétörte a „Gyilkos” karrierjét, a házasság viszont egész hosszú ideig kitartott: két gyerekkel és 13 évvel később, 1970-ben váltak el.

Lewisnak egyébként is állandóan botrányos kapcsolatai voltak: első feleségét azután kellett elvennie, hogy teherbe ejtette a lányt, annak bátyjai pedig fegyverrel ösztönözték a ceremóniára, második feleségével bigámiát követett el, és a Myra Gale-ügy még csak ezek után jött!

Jesse James és Sandra Bullock

Fél Hollywood álmodozott mindig is a bájos Sandra Bullockról, erre a szép színésznő a lehető legvalószínűtlenebb alakhoz ment hozzá: egy tetőtől talpig tetovált vad motoroshoz, aki koponyákat gyűjt, cápákat és pitbullokat tart, ráadásul leszármazottja a hírhedt vadnyugati rablónak.

Megismerkedésük története sem mindennapi: Sandra nyolc éves keresztfia hatalmas rajongója a különleges choppereket építő Jamesnek, és a színésznő karácsonyi ajándékként megszervezte, hogy találkozhassanak.

A legnagyobb ajándékot maga a házasságtól hírhedten húzódozó filmsztár kapta: először levelezni kezdtek, majd románcuk komolyra fordult, és 2005-ben egybekeltek.

Persze ez nem mindenkinek tetszett: tavaly Bullock egy őrült rajongónője a házuk elé feküdt, majd amikor a hazatérő Jesse elküldte, a megszállott asszony bepattant autójába, és többször is megpróbálta elütni a férjet, aki szerinte „elvette másoktól” a színésznőt.

J. Howard Marshall és Anna Nicole Smith

Ha volt hírhedt hollywoodi házasság, akkor ez az: az ügy hullámai a mai napig gyűrűznek, a két család pedig már egy évtizede a bíróságon csatázik a százmillió dolláros nagyságrendű Marshall-vagyonért.

A szőke kebelcsoda és egykori playmate egy sztriptízbárban találkozott az öreg és törékeny olajbáróval, majd jó érzékkel felmérve a kiváltott hatást, rá is hajtott Marshallra.


A két, egyaránt harminc éves házasságon túllevő milliárdos meg is szédült: eleinte hihetetlen értékű ajándékokkal kápráztatta el a szőke bombázót, majd többször is feleségül kérte.

A 26 éves Anna Nicole vette a lapot: 1993-ban elvált férjétől, és hozzáment a 89 éves öregúrhoz. A házasságot sosem hálták el, és nem is éltek együtt, de 14 hónapon keresztül kitartottak egymás mellett, mikor Marshall meghalt. Az olajbáró óriási vagyona fölött azóta is pereskedik a két család.

Woody Allen és Soon-Yi Previn

Van, aki 13 éves unokatestvérét veszi el, van, aki pedig nevelt lányát: az 57 éves Woody Allen ugyanis 30 évvel fiatalabb mostohaleányába, a koreai születésű Sonn-Yibe szerelmesedett bele.

Soon-Yi az Allennel évtizedes kapcsolatot folytató színésznő, Mia Farrow nevelt lánya volt, és a kapcsolat meglehetősen harmonikusnak tűnt, egész addig, míg Farrow meg nem találta kedvesénél a koreai lány meztelen képeit!

Farrow azonnal dobta Allent, és hosszú pert kezdett a közösen nevelt gyermekek fölötti felügyeleti jogért, többek között azt is állítva, hogy örökbefogadott 14 éves lányukat, Malone-t szexuálisan zaklatta a színész. A bíró felmentette a vád alól Allent, de élesen elítélte kapcsolatát Soon-Yivel.

Semmi nem használt: Woody és nevelt lánya egybekeltek 1997-ben, két lányuk született, és a viharos kezdetek ellenére azóta is boldogan élnek!

Ezt is szeretjük