Teljesen felemészti a szerelem! Drasztikus változáson esett át a fiatal énekesnő
LeAnn Rimes állítólag az esküvője miatt koplal megszállottan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

LeAnn Rimes sosem tartozott a teltkarcsú énekesnők közé, ám nem véletlen, hogy néhány hete egész Hollywood aggasztó soványságáról beszél, hiszen az elmúlt hónapokban szemmel láthatóan lefogyott.

A 28 éves amerikai énekesnő testsúlya március közepén került elő beszédtémaként, miután feltűnően vékonyan kapták lencsevégre a kaliforniai Calabasasban, most pedig megint azt találgatják, hogy vajon mi lehet az oka a drasztikus változásnak.

Egyre soványabb

A Can't Fight The Moonlight című sláger előadója ugyanis hétfőn este elénekelte az amerikai himnuszt az NCAA egyik kosárlabdameccsén Houstonban, elegáns fehér ruhája pedig nem igazán takarta el csontos végtagjait.

Elsősorban LeAnn Rimes arcán látszik, hogy mostanság nem túl sokat eszik. Ám még ha fel is van kissé fújva a dolog, az azért nyilvánvalónak tűnik, hogy valami nincs rendben, hiszen már régen nem kellene a súlya miatt aggódnia.

A Now magazin értesülései szerint az énekesnő közelgő esküvője miatt vált a fogyókúrázás megszállottjává, állítólag addig az időpontot sem hajlandó kitűzni, amíg testsúlya el nem éri el az áhított 50 kilogrammot!

Nem hallgat senkire

- Saját magát tette célponttá, de semmi sem rettenti el. Mindenki próbálja meggyőzni, hogy nem kellene már többet fogynia, de nem hallgat senkire. Csökkentette az ételadagjait, de gyakran ki is hagy egy-egy étkezést - nyilatkozta egy bennfentes a lapnak.

Majd hozzátette, hogy véleménye szerint Rimes betegesen számlálja a kalóriákat, és olyan vehemenciával edz, ahogyan korábban még sosem, szóval drasztikus testsúlyvesztesége minden bizonnyal még korántsem ért véget.

LeAnn Rimes és Eddie Cibrian románca 2009 nyarának egyik nagy hollywoodi botránya volt, hiszen még mindketten házasok voltak, amikor véletlenül rajtakapták őket csókolózás közben!

A Harmadik műszak sztárja nyolc év házasság után hagyta el feleségét, 2010. december 27-én pedig arról számolt be a Billboard, hogy eljegyezte Rimest, aki a botrány kapcsán azt nyilatkozta, hogy habár sajnálja, amiért megbántott embereket, nem érzi úgy, hogy bármit is meg kellene bánnia.

Ezt is szeretjük