Ijesztő fotók! Szörnyen megcsúnyult az egykor szexi énekesnő
LeAnn Rimes az esküvőjére akart lefogyni, ám úgy tűnik, nem tudott leállni a koplalással és az edzéssel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárok többsége, ha teheti - és általában teheti -, szívesen sütteti a hasát valamelyik felkapott tengerparton.

Azonban a pihenés ilyenkor sem mindig felhőtlen, hiszen a lesifotósok gyakran még a nyaralásra is elkísérik áldozataikat.

A nászúton kapták le őket

A Sakáltanya betétdalát jegyző LeAnn Rimes sem úszta meg, hogy megörökítsék, amikor újdonsült férjével, Eddie Cibrian színésszel mézesheteiket töltötték Mexikó partjainál.

A 28 éves énekesnő bikinis alakja minden bizonnyal még a sokat látott paparazzókat is meglepte, hiszen a korábban egészséges testalkatú LeAnn úgy festett, mintha épp egy fitneszverseny döntőjéből pottyant volna a strandra.

Az énekesnő 2010 szeptemberében még lélegzetét visszatartva, behúzott hassal pózolt a Shape címlapján, a mostani fotók tanúsága szerint viszont már nem lenne mit behúznia.

Elcsúfította az önsanyargatás

Eredetileg azért kezdett fogyókúrába, hogy a lehető legjobban álljon rajta az esküvői ruha, ám mint az elszánt koplalók többsége, végül ő is túllőtt a célon.

Hiszen az áprilisi esküvő után sem hagyott fel a kemény edzéssel, aminek következtében annyira szálkás lett a teste, akár egy férfi testépítőnek.

A fölös kilók nem tűntek el azonban nyom nélkül, hiszen az énekesnő csípője és dereka fölött is terhességi csíkok jelentek meg. Úgy tűnik, ez cseppet sem zavarta sem őt, sem a férjét, hiszen önfeledten élvezték a napsütést és a tengert.

LeAnn Rimes egyébként a fogyókúra mellett bizony a sebészkést is igénybe vette teste formálásához, keblei ugyanis a súlyveszteséggel fordított arányban nőttek. Az amerikai countrysztárnak mellesleg tavaly májusban jelent meg utoljára albuma, Lady and Gentlemen címmel, melyről a harmadik kislemezt a Give című dallal most júniusban készül kiadni.

Ezt is szeretjük