Ő volt Larry Hagman felesége: a Dallas Jockey-ja 58 évig élt házasságban
Larry Hagman és Maj Axelsson 1954-ben keltek egybe.

larry-hagman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Larry Hagmant emberek milliói zárták a szívükbe, amikor eljátszotta a Dallas egyik leglegendásabb karakterét, Jockey Ewingot. A színész nemcsak a munka terén, hanem a magánéletben is szerencsés volt, svéd származású felesége, Maj Axelsson halála napjáig kitartott mellette.

Larry Hagman és felesége

Az '50-es években találkoztak egymással, abban az időszakban, amikor Hagman katonai szolgálatát teljesítette az Egyesült Királyságban, 1954 decemberében házasodtak össze végül. Akkor a színész 23, divattervező felesége 26 esztendős volt. Két gyermekük született, Heidi 1958-ban, fiuk, Preston négy évvel később jött a világra. A színész a The Guardiannek 2012-ben úgy nyilatkozott, hogy a Majjel való találkozása volt a legjobb dolog, ami valaha is történt az életében.

Ugyanebben az évben Larry Hagman sajnos elhunyt, négy évvel később felesége is örökre elment. 2016 júniusában lányuk megjelentetett egy könyvet apja életéről a The Eternal Party: Understanding My Dad, Larry Hagman, the TV Star America Loved to Hate címmel. A nő leírta, édesapja több alkalommal is félrelépett, de édesanyja végig kitartott mellette.

Képes összeállításunkban megnézheted Larry Hagmant és feleségét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük