Lajos herceg ezt a szabályt rendre megszegi: Katalinnak főhet is a feje miatta

A koronavírus miatt Katalin alkotott pár szabályt a gyerekeinek, ám van egy, amit Lajos képtelen betartani.

katalin-lajos-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus, ahogy mindenki hétköznapjaira, a királyi család életére is nagy hatással van. Március óta Erzsébet királynő és Fülöp herceg karanténben vannak, a Buckingham-palota helyett a windsori kastélyban tartózkodnak, hónapok óta nem tették ki a lábukat a birtokukról, Katalin hercegnéék pedig a Kensington-palotából átköltöztek a norfolki otthonukba, az Anmer Hallba.

A hercegi pár a nyáron több alkalommal kimozdult egy-egy hivatalos megjelenés miatt, de a körülöttük lévő emberekkel mindig kötelezően betartják a többméteres távolságtartás szabályát. A világjárvány miatt Cambridge hercege és hercegnéje megkérték lurkóikat, hogy egyelőre kerüljék az idegenekkel való érintkezést, ám ezt a kis Lajos herceg nem tudja betartani, vallotta be Katalin hercegné.

Ez Lajos herceg szokása

Vilmos felesége a BBC Breakfast vendége volt kedden, a Tiny Happy People digitális projekt miatt szólalt meg, ami a nullától négyéves gyermekek fejlődését kívánja segíteni. Háromgyerekes édesanyaként bőven tud mesélni a saját tapasztalatairól, felemlegette legkisebb gyerkőce cuki szokását is, ami bármennyire is aranyos, a vírusra való tekintettel sajnos többször rá kell szólnia.

- Lajos egyáltalán nem érti a távolságtartás lényegét, mindent és mindenkit meg akar ölelni, főleg a nála kisebbekhez szeretne kicsit odabújni - mesélte a műsorban.

Persze ez teljesen természetes, hiszen a kis herceg idén áprilisban ünnepelte második születésnapját, pici kora miatt nyilvánvalóan nem fog fel sokat a koronavírusból.

A műsorban egy másik dolgot is elkotyogott a lurkóiról, mint kiderült, mind a hárman imádnak enni.

- A gyerekeim azok közé tartoznak, akiknek a gyomrában mindig van egy kis plusz hely. Néha úgy érzem magam, mintha egy etetőgép lennék, ami sosem áll le - viccelődött.

Charlotte így hasonlít Vilmos hercegre

Azért, hogy bebizonyítsák, Charlotte mennyire az apjára ütött, egy Vilmos hercegről készült gyerekkori képet a hercegnő portréja mellé raktak a rajongók. A kislány huncut mosolya és tekintete tényleg Cambridge hercegére emlékeztet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük