Lajos herceg már ilyen nagyfiú - Katalin hercegné tüneményes dolgot árult el róla
Már nemcsak kúszik-mászik a cambridge-i hercegi pár legkisebbje.

lajos-herceg-jar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné viszonylag ritkán árul el bensőséges titkokat a gyermekeiről, igyekszik a reflektorfénytől távol nevelni mindhárom csemetéjét. Egyedül a hivatalos rendezvényeken kotyogja el magát, amikor olyan anyukák kezdik el faggatni, akiknek az övéihez hasonló korú gyerekeik vannak - velük ugyanis szívesen osztja meg a tapasztalatait.

Ezúttal Lajos hercegről mesélt

Talán eddig a legkisebb gyermekéről, Lajos hercegről osztotta meg a legkevesebbet, sőt, a legkevesebb fotó is róla készült - Györggyel és Charlotte-tal ellentétben őt egyéves koráig alig láthattuk. Szerencsére április 23-án, a kis herceg első születésnapján a cambridge-i hercegné három friss fotóval is megörvendeztette a rajongókat, melyeken jól látszik, mennyit nőtt már a kisfiú.

- Lajos fantasztikus kisfiú, de néha nem könnyű vele. Igazi kis gézengúz, egy örökmozgó, aki után folyton rohangálni kell. A múltkor éppen csak megfordultam, és már azt vettem észre, hogy már a csúszda tetején volt. Észre sem vettem, olyan gyorsan felmászott!

 Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyereke egyéves korukban.

Kicsinek is folyton kúszott-mászott, egyik bútor sem volt biztonságban, mindenre felhúzta magát. Ó, és imád sétálni, folyton sétálunk a kertben és a parkban - mesélte a háromgyerekes hercegné.

Korábban a nagyobb gyerkőceiről is árult el hasonló, aranyos infókat. Így derült ki György hercegről, hogy a kedvenc meséje Az oroszlánkirály, a kedvenc könyve A Graffaló, imádja a szalámis pizzát, érdekli minden űrrel kapcsolatos dolog, és nem tudja magáról, hogy a jövőben király lesz belőle.

Charlotte-ról azt mesélte, hogy imádja a tündérmeséket, és egy nap hercegnő szeretne lenni - ami nagyon aranyos, tekintve, hogy fogalma sincs róla, hogy ő is az. Kiderült az is, hogy otthon Lottinak becézik a kislányt, és, habár ő a kisebb, bármikor helyreteszi bátyját, György herceget, és nagyon vagány csajszi.

Szülinapos fotók György hercegről

Katalin hercegné készítette kisfia szülinapi fotóit - nézd meg, milyen nagyfiú már!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images/Instagram: KensingtonRoyal.

Ezt is szeretjük