Ijesztő fotó! Lady GaGa olyat mutatott, amitől biztosan eláll a lélegzeted
A botrányos Lady GaGa ezúttal Jay Leno tévéműsorában produkálta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben feltűnően nagy volt a csend Lady GaGa körül, szóval éppen ideje volt, hogy valamivel előrukkoljon - ő pedig ezt meg is tette néhány napja Jay Leno népszerű beszélgetős műsorában.

A 24 éves amerikai énekesnő szokásához híven extravagáns szerelésben érkezett a talkshow stúdiójába, kezében azzal a három Grammy-díjjal, amelyeket a 2011. február 13-án megrendezett gálán vehetett át.

Elképesztő látványt nyújtott

A világhírű popsztár arcát fekete maszk takarta el, nem véletlenül, amikor ugyanis levette, igazán megdöbbentő látvány tárult a nézők elé: Lady GaGa arcába bizarr kinézetű implantátumokat ültettek!

Szám szerint öt bütyökkel csúfították el külsejét, amelyek eredetét és típusát illetően szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni, ám minden bizonnyal nem plasztikai műtétnek, hanem a sminkesek ügyes munkájának köszönhető a futurisztikus végeredmény.

A pop ifjú üdvöskéjének mellesleg megint sikerült felborzolnia a kedélyeket a Grammy-gála után - akkor vallotta be ugyanis, hogy dal- és zeneszerzés közben rendszeresen füvezik és viszkizik!

"Viszkizek és betépek"

- Marihuánát szívok, amikor zenét írok. Nem fogom megjátszani magam, mintha egy józan ember lennék, mert nem vagyok az. Sok viszkit iszom és be is tépek, amikor írok -  nyilatkozott kendőzetlenül alkotói módszeréről.

A rajongók mindeközben alig várják Lady GaGa következő, Born This Way című lemezének megjelenését, amelynek címadó dalát a Grammy-díjkiosztón adta elő élőben először.

A szerzemény kapcsán sokan - köztük Madonna testvére is - szóvá tették, hogy nagyon hasonlít a pop királynőjének Express Yourself című slágerére, őt azonban ez nem igazán zavarja.

Mint Jay Lenónak elmondta, saját magát tartja a világ legnagyobb Madonna-rajongójának, elmondása szerint pedig egy baráti hangvételű levélben biztosította a popdívát támogatásáról és szeretetéről.

Ezt is szeretjük