Lady Gaga 16 évvel idősebb színésszel randizik - Nem fogod elhinni, kibe szeretett bele

Nem Bradley Cooperért dobog Lady Gaga szíve.

lady-gaga-jeremy-renner-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gaga februárban bontotta fel az eljegyzését Christian Carinóval, azonban a pletykák szerint ismét rátalált a szerelem - és nem, nem Bradley Cooper oldalán.

Vele hozták hírbe Lady Gagát

Habár a Csillag születik óta nagyon szeretnék összeboronálni az énekesnőt és filmbeli partnerét, Bradley Coopert, ugyanis a filmvásznon - és az Oscar-gálás fellépésük után bizton állíthatjuk, hogy azon kívül is - eszméletlen a köztük lévő kémia, a páros mindkét tagja többször is megerősítette, hogy barátságnál több soha nem volt közöttük.

Ennek főként az az oka, hogy Cooper már négy éve együtt van kedvesével, a gyönyörű modell Irina Shaykkal, aki egy kislánnyal, a most kétéves Leával is megajándékozta a sztárt. Gaga sértésnek is vette a kettejükről szóló pletykákat, kikérte magának, hogy valaha feldúlná más kapcsolatát - főként, ha már egy gyerek is van a képben.

Szerencsére neki sem kellett sokáig fenntartania a szinglistátuszát: a legutóbbi híresztelések szerint a Bourne-filmek és a Bosszúállók sztárjával, Jeremy Rennerrel randizik. A Us Weekly magazinnak ezt árulta el egy színésznőhöz közel álló forrás:

lady-gaga-jeremy-renner-nagy
Fotó: Getty Images Hungary

- Eleinte csak barátokként találkozgattak, de egyre közelebb kerültek egymáshoz. Nagyon sok időt töltenek együtt hármasban Jeremy kislányával, Avával - mondta az állítólagos ismerős a lapnak.

A 48 éves Jeremy Renner - aki egyébként 16 évvel idősebb Gagánál - 2015-ben vált el a feleségétől, Sonni Pachecótól, és azóta nem is randizott komolyabban senkivel, így rá is ráférne már egy kis boldogság.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük