Érik a botrány: Bradley Cooper kedvese ezt csinálta az Oscar-gála után

Az Oscar-gála után megindult a pletykaáradat Cooper és Gaga viszonyáról.

bradley-cooper-lady-gaga-irina-shayk-oscar-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper és Irina Shayk láthatóan nagyon remekül érezték magukat az Oscar-gálán, egészen a Shallow című dal előadásáig, amiben a Csillag születik két sztárja nagyon összemelegedett egymással. Lady Gaga és Bradley Cooper között csak úgy izzott a levegő a színpadon, és ezt még a színész modell párja is észrevette.

Irina Shayk alaposan berágott

Habár a performansz után Irina volt az első, aki gratulált a párosnak, és kiosztott mindkettejüknek egy-egy puszit, láthatóan nem igazán örült neki, hogy gyermeke édesapja ilyen közeli kapcsolatba került az énekesnővel. Az afterpartin már szokatlanul komornak tűnt.

Ennek ellenére folyamatosan igyekezett eloszlatni a pletykákat arról, hogy bárminemű féltékenységet érezne Gaga iránt, annak ellenére, hogy a közösségi oldalak szinte felrobbantak a mémektől, amikben azon poénkodnak, hogy valószínűleg zéró esélye van annak, hogy a film szerelmespárja a való életben nem talált egymásra - ha más nem, néhány lopott pásztorórára Shayk háta mögött.

Az Oscar-gála azonban, úgy tűnik, mély sebet hagyott benne, ugyanis a rajongók kiszúrták, hogy rögtön a díjkiosztó után kikövette Lady Gagát a közösségi oldalakon, ami elég beszédesnek számít kettejük kapcsolatát illetően.

Nem is csoda, hogy Irina őrülten féltékeny - nézd meg az Oscar-gálán készült fotókat, amikről süt, milyen jól működik a kémia Lady Gaga és Bradley Cooper között!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük