Lady Gaga álomszép menyasszonyi ruhában tündökölt: egy forgatás miatt viselte a kreációt
Lady Gagának jól áll a menyasszony szerepe.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan nap, hogy ne jelennének meg friss paparazzoképek Lady Gagáról, aki jelenleg Adam Driverrel és Al Pacinóval forgatja a House Of Gucci című filmet, amit várhatóan már ebben az évben bemutatnak.

A történet Maurizio Gucci, a legendás divatház egykori vezetőjének tragikus sorsáról szól, a férfit volt felesége, Patrizia Reggiani ölette meg egy bérgyilkossal. Mauriziót Driver, Patriziát Gaga alakítja.

Lady Gaga menyasszonyi ruhában forgatott

Tegnap Rómában vettek fel egy esküvőjelenetet, az énekesnő és színésznő egy csodálatos menyasszonyi ruhában tündökölt, a Harper's Bazaar Instagram-oldalára fel is töltötte a fotót. A valóságban a divatházat megalapító Guccio Gucci unkája 1973-ban vette feleségül Patriziát. 

A rajongók közül többen megjegyezték, alig várják, hogy lássák a filmet, hiszen a szereposztás ígéretesnek hangzik. Adam Driver az HBO-n futó Csajok című sorozattal vált népszerűvé, majd megkapta Han Solo és Leila fiának szerepét, ő lett Kylo Ren. A Star Wars-filmek mellett olyan filmekben bizonyított, mint a Lincoln, az Itthon, édes itthon, a Házassági történet vagy a Csuklyások - BlacKkKlansman, utóbbi két alkotásért még Oscar-díjra is jelölték őt.

Lady Gaga, bár énekesnőként vált világhírűvé 2008-ban, számos popslágert gyártott, rajongói kívülről fújják a Bad Romance, a Poker Face, az Alejandro, a Just Dance vagy éppen a Born This Way slágereit. A színészet is vonzotta, 2013-ban a Macheta gyilkolban szerepelt, de a 2018-ban megjelent Csillag születik című alkotással végérvényesen bebizonyította, hogy Gaga nemcsak egy énekes, hanem profi színésznő is.

A Bradley Cooper rendezte alkotásban Allyt, a naiv és még ismeretlen énekesnőt alakította, akiből végül Jackson Maine rockzenész kreált szupersztárt. Ha még több információra vagy kíváncsi a hét Oscarra jelölt filmmel kapcsolatban, kattints az alább beágyazott fotóra.

A 35 éves díva karrierje jelenleg is szárnyal, pedig sokan nem jósoltak neki nagy jövőt, ugyanis amikor zenészként bontogatta szárnyait, feltűnő és polgárpukkasztó ruhákkal hívta fel magára a figyelmet. Egyesek úgy vélekedtek róla, hogy bár ezekkel a húzásokkal fenntarthatja az emberek érdeklődését pár hónapig, de amint a lufi kipukkan, majd mindenki elfelejti őt, nos nem lett igazuk.

A kritikusai megfeledkeztek arról, hogy Gaga valójában őstehetség, nem csak a hangja gyönyörű, hanem profikat megszégyenítő módon táncol, emellett pontosan tudja, hogyan kell jól szórakoztatni, a turnéi látványvilágával több millió rajongót elvarázsolt karrierje során. Üzleti érzéke sem utolsó, számos céggel működött közre, emellett piacra dobott több parfümöt, illetve 2019-ben alapította meg a Haus Laboratories cégét, vegán, állatkísérletektől mentes kozmetikai termékeket forgalmaz.

Ő Lady Gaga párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Lady Gaga és kedvese.

Ezt is szeretjük