Lady Gaga friss, bikinis képeit imádják a rajongók: fantasztikus formában van az énekesnő
Lady Gaga a sok sportnak köszönheti csodás alakját.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga karrierje során többször is megmutatta dögösebb oldalát, sőt, volt, hogy teljesen meztelenül állt a kamerák elé. A merészség a védjegyévé vált, pedig nem volt mindig magabiztos a testében, az iskolában csúfolták az osztálytársai kicsit teltebb alakja miatt, sajnos étkezési zavarai lettek emiatt, bulimiával és anorexiával küzdött egy időben, azonban sikeresen legyőzte a betegségeit. Frissebb fotóin látszik, hogy imádja a testét, és bátran felvállalja nőies idomait.

Lady Gaga bikinis fotókon

Még 2012-ben vallotta be, hogy 15 évesen balerina alakot szeretett volna, ám kicsit ducibb volt a társainál, nem mellesleg édesapja olasz éttermet üzemeltetett, így folyton tésztafélék kerültek a vacsoraasztalra, írta meg a Billboard.com oldal.

Egy időben hánytatta magát, hogy elérje az álomalakot, de végül felhagyott ezzel a szokásával, mert félt, hogy tönkremennek a hangszálai. A 2010-es években többször érte kritika az alakját, 2017-ben például ő lépett fel a Super Bowl félidejének showján, bár szerintünk nem volt semmi gond a testével, többen kiszúrták, hogy van egy kis hasa. Gaga ekkor csak annyit válaszolt a támadóinak, hogy büszke a testére, és mindenkinek el kéne fogadnia saját magát.

Manapság mindenki ámul az alakján, a kommentelők Instagram-oldalán rendszeresen megjegyzik, milyen fantasztikusan fest, ezt alátámasztják legfrissebb bikinis képei is, amelyek pillanatok alatt nagy sikert arattak a közösségi oldalon.

Képes összeállításunkban megnézheted Lady Gaga bikinis és fürdőruhás fotóit.

Ezt is szeretjük