Lady Gaga édesanyja irtó csinos nő - Nagyon hasonlítanak egymásra a lányával
Lady Gaga és édesanyja le sem tagadhatnák egymást.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga nagyon családcentrikus, a szülei és a testvére a legfontosabb emberek a számára, nélkülük el sem tudná képzelni az életét. Több interjúban is hangoztatta, hogy mennyire büszke olasz gyökereire, igaz, ő már az Egyesült Államokban született, de szülei révén olasz felmenőkkel rendelkezik. Az énekesnő szépségét édesanyjától, Cynthia Germanottától örökölte.

Lady Gaga egyik legnagyobb támasza az édesanyja

Lady Gaga és imádott édesanyja, a 64 éves Cynthia le sem tagadhatnák egymást, annyira hasonlítanak egymásra. Az anyuka a korából simán letagadhatna néhány évet, annyira remek formában van. Az édesanya roppant büszke a lányára, akit gyakran elkísér különféle rendezvényekre, ezzel is támogatja őt. Amikor Gaga kicsi volt, már akkor felismerte a benne rejlő tehetséget, erről 2018-ban az InStyle-nak mesélt.

lady gaga anyja dimitrios kambouris getty
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Hallás útján tanult meg zongorázni otthon, amikor még nagyon picike volt. Egy nap azt mondtam neki: "nem szeretnél zongoraórákat venni?" Össze is zavartam őt ezzel, mert azt magyarázta nekem, hogy ő a fejében hallja a zenét, emiatt nem értette, miért kellene órát vennie. Na, az egy nagyon meghatározó pillanat volt, mert onnantól kezdve tudtam, hogy ő más, mint a többiek. Persze, nem tudtam akkor még, hogy ez a tehetség hova is fog vezetni, de felismertem, hogy sokkal több van a lányomban - emlékezett vissza Cynthia a lapnak.

Ezek után nem is csoda, hogy az énekesnő egyik legnagyobb támaszának az édesanyját vallja. 2012-ben még egy alapítványt is létrehoztak közösen, a Born This Way Foundation azért jött létre, hogy véget vethessenek az iskolai zaklatásoknak, az emberek pedig sokkal toleránsabbak és elfogadóbbak legyenek egymással, emellett azokat a fiatalokat szeretnék segíteni, akik szeretnék az önbizalmukat fejleszteni, de karriertanácsadást is adnak nekik szívesen.

Less be Lady Gaga otthonába!

Kíváncsi vagy, hol él az énekesnő? Képes összeállításunkban beleshetsz malibui otthonába.

Ezt is szeretjük