Fel sem tűnt, hogy ennyit változott! Így nézett ki 26 évvel ezelőtt Kylie Minogue
Az ausztrál énekesnő posztolta első lemezborítóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue augusztus 22-én indult neki a Kiss Me Once című, sorrendben 13. világturnéjának, melynek első állomása Ibiza volt, az utolsó pedig 2015. március 21-én az ausztráliai Brisbane lesz.

Ebből az alkalomból a Facebook-oldalán nemcsak arra buzdítja a követőit, hogy vegyenek jegyet, és találkozzanak élőben is, hanem múltbéli fotókat is megoszt. Mint tette azt nemrégiben, amikor legelső lemeze borítóját tette közzé.

Az 1988-ban megjelent Kylie című albumon olyan könnyed slágerek voltak, mint az I Should Be So Lucky és a The Loco-Motion - a borítóról pedig egy ártatlan, 20 éves lány mosolygott a rajongókra.

Ezzel szemben a mostani koncertsorozatot népszerűsítő plakáton már egy egészen más Kylie látható: bár a képen csupán az arca van, mégis, a vörös rúzs, a lehunyt szem és a párás üveget imitáló felület szexualitásra utal, visszatükrözve az érett Kylie Minogue érzéki imázsát.

A magyar rajongóknak egyébként jó hír, hogy a 46 éves sztár a Kiss Me Once turné egyik állomásának Magyarországot jelölte meg: Budapesten a tervek szerint október 18-án lép fel.

Fotók: Facebook/Kylie Minogue

Kylie fiatalon

Az énekesnő saját maga tette fel a fiatalkori képeket a Facebook-oldalára. Nézd meg te is!

Ezt is szeretjük