Mégis lesz esküvő? Visszafogadta expasija a közkedvelt tévésztárt
Bennfentesek szerint Kristin Cavallari újra összejött egykori kedvesével, Jay Cutlerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristin Cavallari magánélete nem mondható eseménytelennek - újabb és újabb fordulatokkal lepi meg a kíváncsi rajongókat.

Idén januárban az MTV-ről ismert szexi szőkeség még arról mesélt a sajtónak, hogy megtalálta élete nagy szerelmét a Chicago Bears hátvédje, Jay Cutler személyében.

Három hónapos jegyesség

- Úgy gondolom, hogy mindketten első pillanattól tudtuk, hogy össze akarunk házasodni - lelkendezett akkoriban a 24 éves híresség, és azt tervezgette, hogy Kaliforniából Chicagóba költözik. Már várta a családalapítást és az anyaszerepet is.

A sportoló áprilisban meg is kérte a kezét, ám a jegyesség nem tartott sokáig, a nagy hír bejelentése után három hónappal véget ért kapcsolatuk, a férfi ugyanis, tisztázatlan okokból, júliusban szakított.

Most azonban úgy tűnik, a történet egyelőre nincs lezárva. A Hollyscoop információi szerint a csinos tévésztár újra fellángolt egykori szerelme iránt. Sőt, bennfentes források azt állítják, visszament exvőlegényéhez!

Újra randevúznak

Közeli ismerőseik szerint Cavallari és exe felmelegítették a kapcsolatot, és mégis van rá esély, hogy a jövőben oltár elé állnak.

Azonban a tévésztár tagadja a pletykákat, a napokban Twitter-oldalán kategorikusan kijelentette: nincs eljegyezve, és nem kíván Mrs. Jay Cutler lenni.

Mindenesetre elgondolkodtató ez a heves tiltakozás, lehet, hogy épp ezzel próbálják leplezni, hogy valójában már az esküvőre készülnek.

Ezt is szeretjük