55 éves lett a Szex és New York Charlotte-ja - Ennyit változott a sorozat indulása óta a színésznő
Kristin Davis 22 év után is remek formában van.

kristin-davis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristin Davis sokak szívébe lopta be magát a Szex és New York jól nevelt, szentimentális Charlotte-jaként. 

A színésznő már fiatal kora óta a természetesség híve. Sötétbarna hajzuhatagjától nem vált meg azóta sem. Ellenzi a plasztikai műtéteket, szerinte ijesztő, hogy manapság a sztárvilágon kívül is mennyi ember fekszik kés alá.

Így néz ki most Kristin Davis

Egy 2018-as interjúban elárulta, nem minden kezelésnek mond nemet. Az úgynevezett Coolsculpting eljárást például már kipróbálta, ez egy zsírbontó folyamat, amelyet egy speciális eszközzel hajtanak végre. Az Aol.com-nak mondta el, nagyon meg volt elégedve az eredménnyel, ruhamérete egy számmal kisebb azóta.

kristin-davis
Fotó: Getty Images Hungary

Karrierje elején nem mindig volt elégedett azzal, ahogy kinéz. Sokáig voltak komplexusai alakjával.

- Régebben heti hatszor két órát edzettem, csak hogy minél inkább megfeleljek a hollywoodi mércének. Hatalmas küzdelem volt, úgy éreztem, folyamatosan harcolok a saját testemmel, azt volt bennem, hogy muszáj mindig tökéletesnek lennem - mesélte a barna szépség.

kristin davis 2
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

- Aztán rájöttem, hogy nem fogok tudni mindenkinek megfelelni. A testem az enyém, és sokaknak tetszik úgy, ahogy van. Ahogy idősödöm, egyre inkább érzem, magabiztosabb vagyok.

A Szex és New York gyerekszereplői

A sorozat legkisebb szereplőit nagyon megkedvelték a nézők - nézd meg, hogy fest ma Miranda fia, Brady és Charlotte lánya, a tündéri Lily!

Ezt is szeretjük