Elképesztő, a világhírű színésznő miért nem kapott évekig szerepet - Szomorú az oka
Kristen Bell külsejét folyamatosan bírálták.

kristen bell cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik pillanatok alatt befutnak, másoknak viszont több évig kell küzdeniük azért, hogy a filmkészítők felfigyeljenek rájuk.

Az utóbbi csapatba tartozik Kristen Bell is, a 39 éves színésznő ma már nagy népszerűségnek örvend, pedig számára egyáltalán nem volt könnyű feltörni a csúcsra, ennek okát egy interjúban árulta el.

Emiatt nem bizonyíthatott színésznőként Kristen Bell

Kristen Bell már középiskolás korában elhatározta, hogy színésznő lesz, dráma- és zeneklub tagja volt, iskolai darabokban játszott, később New Yorkban tanult színészetet. Élete első szerepét 1998-ban kapta, azonban utána évekig, egészen 2001-ig nem kapott szerepet. A 2000-es évek elején is csak apróbb mellékszerepeket bíztak rá, az átütő sikert 2004-ben érte el, amikor megkapta a Veronica Mars főszerepét.

A nehéz kezdetekről a Vanity Fair magazin újságírójának mesélt, elárulta annak okát, miért nem kapott sokáig szerepet.

- Emlékszem, még a legelején ezt a visszajelzést kaptam egy meghallgatásomra: "nos, nem vagy elég csinos ahhoz, hogy te alakítsd a szép lányt, de nem is vagy elég mókás ahhoz, hogy teneked adjuk a fura lány szerepét" - emlékezett vissza a kezdetekre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok sikertelenség érte a meghallgatásokon, mindig összezavarodottan és csalódottan távozott, úgy érezte, egyszerűen nem elég az, amit nyújt. Egy időben már abban sem hitt, hogy valaha is befuthat színésznőként.

- Ezekre a kritikákra mindig ez volt a reakcióm: "Oké, akkor ez azt jelenti, hogy nem foglalkozhatok színészettel? Mégis mit jelent mindez?" - tette hozzá.

A Veronica Mars sikere után egyre több felkérést kapott, a 2000-es évek második felében ő lett a Gossip Girl - A pletykafészek narrátora, ennek köszönhetően a filmesek rájöttek, mennyire jól bánik a hangjával, és kiváló szinkronhang is lehet belőle. A Jégvarázs Annájának is ő az eredeti hangja.

Olyan vígjátékokban láthatták rajongói, mint a Lepattintva, a Minden kút Rómába vezet, a Rossz anyák vagy A főnök.

Az interjúban hozzátette, napjainkban már a forgatókönyvek karakterei sokkal összetettebbek, bonyolultabbak, így szerinte azok a színészeknek, akik manapság akarnak befutni, kicsivel könnyebb lehet, mert nem egy adott szépségideálnak kell megfelelni. Manapság ritka, hogy valakit csak a külseje alapján ítéljenek meg a válogatásokon.

Sztárok, akiket csúfoltak gyerekkorukban

Számos hírességet csúfoltak gyerekként a társai. Azóta a bullying jelenség ellen többször is hallatták már a hangjukat.

Ezt is szeretjük