Szörnyen elhízott szupersztárok brutális fotói

Képtelenek lefogyni

Íme, 4 kövér híresség, aki a közelmúltban elképesztően hájasan jelent meg a nyilvánosság előtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin

Az egykori szívtiprót Santa Monicában örökítette meg az egyik lesifotós, miközben Baldwin tömte magába tetemes mennyiségű ebédjét. Az 51 éves amerikai színész alaposan megdöbbentette a rajongókat, az elmúlt hónapokban ugyanis sikerült elég durván elhíznia.


Nem véletlen, hogy alig lehetett ráismerni arra a sztárra, aki a kilencvenes években A szökésben című akciófilmben a bombázó Kim Basinger fejét is könnyedén elcsavarta.

Baldwin a jelek szerint jócskán elhagyta magát, és nem igazán zavarja, hogy hájas testének súlya talán már meghaladta az egy mázsát is.  Ha a torkosság egy kis lazasággal párosul, a sztárok testén szinte észrevétlenül kezdenek el megszaporodni a felesleges kilók, amelyektől megszabadulni igazi kihívás. Baldwinnak azonban a jelek szerint egyelőre meg sem fordult a fejében a fogyókúra, a teraszon ugyanis élvezettel lapátolta be a sok ételt.

Kathleen Turner

Az 54 éves színésznőt kiábrándítóan puffadtan kapták lencsevégre néhány hete, miközben a Beverly Hills-i Mr. Chow étteremből távozott, ahol rekordhosszúságú időt, állítólag 15 órát töltött el féktelen falatozással. A maratoni étkezések meg is látszanak Turneren, akinek teste egyre terebélyesebbé vált az elmúlt hónapokban, köszönhetően az egészségesnek nem éppen nevezhető táplálkozásnak és a tunya életmódnak.

Fájdalmas látni, hogy a nyolcvanas évek egyik legvonzóbb színésznője, aki igazi femme fatale-ként vonult be a köztudatba, mostanra már csak árnyéka egykori önmagának.


Haragudni azonban nem lehet rá, hiszen felívelő karrierjét a kilencvenes évek elején súlyos ízületi gyulladása törte derékba, ami szó szerint mozgásképtelenné tette. Ezt követően évekig keményen ivott, testsúlyfeleslege pedig a mai napig csak egyre növekszik.

Mike Tyson

A botrányos bokszoló sikereiről és kudarcairól James Toback rendező forgatott egy felkavaró dokumentumfilmet, amelynek New York-i díszbemutatóján maga Tyson is tiszteletét tette. A 42 éves sportolónak sikerült alaposan meglepnie a közönséget, az egykori izompacsirta ugyanis jócskán elhízott. XXL-es ingjét szinte szétfeszítette hatalmas hordóhasa, de a dereka és feneke is kétszer akkora volt, mint fénykorában. Pedig alig telt el néhány év azóta, hogy Mike Tyson végleg abbahagyta a profi bokszot, ám az azóta eltelt idő alatt sikerült egyre hájasabbra híznia.

Meglepő testsúlygyarapodásában nagy szerepet játszhat az edzések hiánya, de 2007-ben nagy botrányt kavart az is, amikor bedrogozva majdnem belehajtott egy rendőrautóba. Miután fény derült súlyos drog- és alkoholfüggőségére is, Tyson önként vonult elvonóra. A bíróság azonban nem volt vele elnéző, 24 óra börtönt, 360 óra közmunkát és három év próbaidőt varrtak a nyakába!

Kirstie Alley

A jojódiétázás egyik legismertebb arca kétségkívül Kirstie Alley, aki évek óta véget nem érő csatát folytat a sztárok életét megkeserítő túlsúllyal. Az 58 éves temperamentumos amerikai színésznő Jenny Craig fogyókúrás módszerével 2007-ben már egyszer megszabadult hájpárnáitól, akkor több mint harminc kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Ám Alley-n azóta megint úrrá lett a csillapíthatatlan falánkság, abbahagyta a diétát, idén tavasszal pedig testsúlya meghaladta a 100 kilót!


Alley azonban nem adja fel, ha ugyanis egyszer már sikerült elkápráztatnia a világot elképesztő fogyásával, akkor megpróbál újra megszabadulni a felesleges kilóktól.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Oprah Winfrey készített a Nicsak, ki beszél című vígjáték egykor vékony sztárjával egy interjút a közelmúltban, ahol Alley elmondta, hogy készen áll változtatni a helyzeten. Saját bevallása szerint az elmúlt hónapokban mindent elbénázott, de ezúttal végleg leadja a plusz kilókat.

OLVASD EL EZT IS!

  • anna nicole smith
  • pamela anderson

Egykori szexbombák sokkoló leépülése

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük